Libnet.ro
UNICEF

07:01

Cine este femeia din spatele aplicatiei Siri, de pe Iphone

Antena3 Antena3,
Cine este femeia din spatele aplicatiei Siri, de pe Iphone

Siri este asistentul personal inteligent care te ajuta sa iti folosesti eficient Iphone-ul. Siri poate sa trimita mesaje, sa efectueze apeluri, sa-ti verifice calendarul si altele. Dar v-ati int. continuă pe Antena3

Cine este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. A fost decorata de regi si presedinti, insa putini stiu cum o cheama

Decorata de regi si presedinti si cu peste un deceniu de activitate in Serviciul de Protectie si Paza, Delia Dinu este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. Nelipsita la fiecare eveniment.

Cine este personalitatea din fotbalul romanesc din fotografie (FOTO)

Jurnalistii de la GSP au lansat o provocare postand o fotografie cu o personalitate din fotbal din timpul tineretii, iar cititorii trebuiau sa ghiceasca cine este personajul. Tot jurnalistii GSP au fost cei.

Dezvaluiri inedite facute de Sorin Ovidiu Vintu din spatele gratiilor despre Cristian Boureaunu: Pana la iesirea pe poarta inchisorii a fost insotit...

Aflat la Rahova, Sorin Ovidiu Vintu face dezvaluiri inedite despre Cristian Boureanu si sederea sa in spatele gratiilor. Omul de afaceri sustine ca fostul deputat a fost foarte popular printre.

Atacul de la Barcelona: Cine este cea de-a 14-a victima, care a murit vineri dimineata

Cea de-a 14-a persoana care a decedat vineri dimineata la spital este o femeie care a fost internata in stare foarte grava, dupa atacul de la Cambrils si a murit din cauza ranilor. Si sotul si sora ei, cu care venise in statiune, au fost raniti, scrie publicatia catalana La Vanguardia.

Cine este principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona. Barbatul s-a predat singur!

Principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona este un cetatean de origine magrebiana, Driss Oukabir, care locuia in Ripoll, situat la 107 kilometri de Barcelona. inainte a locuit in.

Traficul rutier pe autostrada A2, pe sensul de mers catre Capitala este blocat din cauza unei autoplatforme care a luat foc

O autoplatforma a luat foc, vineri seara, pe autostrada A2, pe sensul de mers spre Capitala, dupa ce a intrat in balans si s-a rasturnat din cauza vitezei, la ora actuala traficul rutier fiind blocat pe acest sens de mers.

Medicul estetician a readus-o la adolescenta. Cum arata Brigitte Nastase la 19 si care este diferenta din prezent (FOTO)

Brigitte Nastase este una dintre vedetele care s-au lasat cel mai mult pe mana medicului estetician. Chiar daca mama natura a inzestrat-o cu frumusete naturala, sotia lui Ilie Nastase a vrut sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )