Libnet.ro
UNICEF

13:45

Video viral: Un vatman pedepseste un sofer de BMW care circula ilegal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Video viral: Un vatman pedepseste un sofer de BMW care circula ilegal

Un vatman bucurestean care conducea tramvaiul 32 a decis sa pedepseasca in propriul fel un sofer al unui autoturism BMW care bloca ruta sina mijlocului de transport in comun, acrosand masina acestuia si impingand-o cativa metri. Vatmanul a filmat. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Incident in trafic- La un semafor, vatmanul unui tramvai impinge un BMW care circula pe linii

Un incident a avut loc, duminica, in traficul din Bucuresti, intre vatmanul unui tramvai si soferul .

Politistii au ramas masca. Ce s-a intamplat dupa ce au oprit un sofer care circula fara pneuri

Politistii din Marea Britanie au fost socati atunci cand au vazut pe o autostrada o masina care circula fara pneuri. Ce s-a intamplat dupa ce l-au oprit pe soferul neglijent? Ce s-a intamplat dupa ce au oprit un sofer care circula fara pneuri? Politistii au ramas masca Un sofer beat a fost prins de politisti, .

Ce patesc soferii romani care circula cu viteza prea mica. Legea este cat se poate de clara

Chiar daca este mai mult de condamnat un sofer vitezoman, actiunea lui putandu-se sfarsi prin luarea multor vieti, nici conducatorii auto care circula cu o viteza prea mica nu trebuie uitati. Ce patesc cei din urma? Ce patesc soferii romani care circula cu viteza prea mica? Exista si soferi care nu calca pedala de acceleratie, .

Codul Rutier, lamuriri importante. Ce trebuie sa faca soferii care circula pe autostrada

Codul Rutier are prevederi clare cu privire la modul in care autoturismele trebuie sa se deplaseze pe autostrada, insa de multe ori soferii nu tin cont de ele si ingreuneaza circulatia rutiera, punand in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic. O alta problema apare atunci cand soferii schimba banda de circulatie fara sa semnalizeze. Ce .

Cine este soferul de BMW care a fost implicat intr-un scandal cu un vatman din Bucuresti: A jucat pentru Steaua

Scandalul in care au fost implicati un vatman din Bucuresti si un sofer de BMW a devenit viral pe retelele de socializare si a avut parte de reactii foarte diverse. Se pare ca barbatul care se afla la volanul autoturismului este un fost fotbalist.

VIDEO Viral pe Facebook: Cum e carata caramida pe strazile din Bucuresti. Ba, esti nebun la cap?! Ca-n India!

O filmare care arata o masina transportand un europalet cu caramida prins in chingi pe un portbagaj improvizat pe plafonul autovehiculului a devenit virala pe Facebook. Ba, esti nebun la cap?! Ca-n India! La prima frana ii cade ala de acolo, comenteaza cei care au filmat scena pe una din strazile din Bucuresti.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )