Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cine este soferul care a provocat masacrul rutier din Tulcea: Cazul clasic al romanului imbogatit peste noapte

Adevărul Adevărul,
Cine este soferul care a provocat masacrul rutier din Tulcea: Cazul clasic al romanului imbogatit peste noapte

Un teribilist din localitatea tulceana Luncavita a ucis trei oameni in seara zilei de 11 august dupa ce a intrat cu viteza extrem de mare intr-o curte dintr-un sat din judetul Tulcea. continuă pe Adevărul

Cine este soferul care a provocat tragicul accident, in timp ce in masina se facea live pe Facebook: Este cazul clasic al romanului care s-a imbogatit rapid in strainatate

Marcel Radu, un tanar in varsta de 39 de ani din localitatea tulceana Luncavita este tanarul care duminica, 11 august, in timp ce conducea un autoturism BMW M6 pe DE 87, la iesirea din comuna tulceana.

Cine este in realitate sotia lui Branzoi din Las Fierbinti. Cu ce se ocupa partenera lui Ionut Ciocia

Branzoi din Las Fierbinti este total opusul personajului pe care il interpreteaza in Las Fierbinti. Acesta este un om familist, detine o fire puternica si are o sotie care il iubeste mult. Cine este sotia lui Branzoi din Las Fierbinti? Ion Ciocia a inceput sa joace in Las Fierbinti inca din primul sezon. Actorul are .

TRAGEDIE PE SOSEA! S-a aflat cine este soferul masinii implicate in accidentul cumplit petrecut in Brasov: Mergea la un eveniment sportiv

O tragedie a avut loc, vineri, pe DN13 Brasov Targu Mures. in urma unui accident rutier intre un autoturism si un tir doua persoane au murit si alte trei au fost ranite.

Cine este romanul din SUA care a inventat aplicatia prin care oamenii se alerteaza intre ei in caz de pericol

In conditiile in care statul roman dovedeste din ce in ce mai des ca nu este capabil sa te salveze intr-o situatie de pericol, cum s-a intamplat la tragedia de la Caracal, solutia cea mai la indemana este sa te ajuti singur. Un roman stabilit in SUA a conceput o aplicatie, disponibila acum si in Europa, prin care oamenii se alerteaza unii pe altii in caz de primejdie. Am stat de vorba cu el sa vad despre ce este vorba.

Cine este Bianca Andreescu, castigatoarea de la Rogers Cup: Acest trofeu este doar inceputul

La 19 ani, a castigat trofeul de la Rogers Cup de la Toronto. Bianca Andreescu, jucatoarea din Canada cu origini romanesti, a reusit sa obtina marele premiu, dupa ce Serena Williams a fost nevoita sa abandoneze competitia. Ambitioasa, tanara promite ca acest trofeul este doar inceputul in cariera sa profesionala. Bianca Andreescu, sportiva care a .

Cine este Tonel Pop, avocatul familiei Melencu si ce legaturi are de fapt cu PSD si cu interlopii din Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, prima victima a lui Gheorghe Dinca, are legaturi cu PSD si cu interlopii din Caracal. Cine este aparatorul tinerei disparute in luna aprilie? Cine este Tonel Pop, avocatul pro-bono al familiei Melencu Cazul din Caracal a uimit romanii nu numai prin ororile intamplate, ci si prin mediatizarea unor personaje.

Cine este Adrian Stroe, supranumit Taximetristul Mortii. Cati ani a stat in puscarie, desi primise pedeapsa pe viata

Adrian Stroe a ramas in istoria criminalilor din Romania. Acesta a fost primul ucigas in serie dupa finalul regimului comunist. Presa vremii din timpul in care a fost gasit vinovat pentru faptele comise l-au numit Taximetristul Vremii. Care au fost crimele savarsite si cum ademenea victimele? Crimele lui Adrian Stroe, Taximetristul Mortii Lucian Guran, fost .

Soferul care facea live pe Facebook la volan si a provocat moartea a doua femei si un copil, retinut de politisti

Barbatul vinovat de producerea accidentului de duminica, din satul Vacareni, soldat cu decesul a trei persoane, va fi prezentat luni instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, a .

Sinteza zilei. Cine este de fapt monstrul din Caracal. Adevarata figura a lui Gheorghe Dinca

Interviul realizat de Mihai Gadea, duminica, la Sinteza zilei, dezvaluie adevarata figura a monstrului din Caracal. Rup tacerea si alti martori cheie in acest caz. Este Dinca proxenet, caraus, dar si.

Vedeta a decis: Pleaca in America sa cante PE STRAZI! Incredibil despre cine este vorba

Decat in showbizul din Romania, mai bine pe strazi in America? Una dintre vedetele muzicii romanesti uluieste opinia publica prin cea mai recenta declaratie a sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )