Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine este in realitate sotia lui Branzoi din Las Fierbinti. Cu ce se ocupa partenera lui Ionut Ciocia

Playtech Playtech,
Cine este in realitate sotia lui Branzoi din Las Fierbinti. Cu ce se ocupa partenera lui Ionut Ciocia

Branzoi din Las Fierbinti este total opusul personajului pe care il interpreteaza in Las Fierbinti. Acesta este un om familist, detine o fire puternica si are o sotie care il iubeste mult. Cine este sotia lui Branzoi din Las Fierbinti? Ion Ciocia a inceput sa joace in Las Fierbinti inca din primul sezon. Actorul are . continuă pe Playtech

Cum arata Giani din Las Fierbinti, cand nu apare in serialul de la PRO TV. Pe strada, nu il mai recunosti

Constantin Dita, alias Giani din Las Fierbinti, spune ca umorul este trasatura pe care o are in comun cu celebrul sau personaj. in varsta de 39 de ani, actorul poate fi vazut in serialul de la Pro tv, care a cunoscut un succes urias, in piese de teatru, dar si in spectacole de stand up .

Ce meserie avea Adrian Vancica pana sa devina Celentano din Las Fierbinti. Doar familia stie asta despre el

In varsta de 42 de ani, Adrian Vancica are o poveste de viata care poate servi oricand drept scenariu de film. Actorul, devenit celebru prin prisma personajului sau Celentano din Las Fierbinti, a povestit ce obisnuia sa faca, inainte de acest rol, pentru a-si castiga existenta. Vreme buna, el a muncit in Coreea de .

Cati bani primesc actorii din Las Fierbinti. Cei de la PRO TV cheltuie sume uriase pentru un episod cu Bobonete si Giani

Multi se intreaba care sunt salariile actorilor lor preferati din Las Fierbinti. Fanii au presupus bine, preferatii lor sunt si cei mai bine platiti. Cat castiga Bobonete si Giani in comedia iubita de romani care ilustreaza unu la unu viata la tara. Ce salarii au Bobonete si Giani in Las Fierbinti? Salariile actorilor cu roluri .

De unde ii vine numele lui Celentano din Las Fierbinti. Sursa de inspiratie a celor de la PRO TV

De unde vine, de fapt, numele de Celentano? Serialul ar fi fost gol fara glumele si inteligenta practica a acestuia. Scenaristul Mimi Branescu a spus de unde s-a inspirat pentru acest personaj si de la ce a pornit totul. De unde vine numele lui Celentano din Las Fierbinti? Celentanoexista! Mimi Branescu, scenaristul serialului Las Fierbinti, .

Cine este Tonel Pop, avocatul familiei Melencu si ce legaturi are de fapt cu PSD si cu interlopii din Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, prima victima a lui Gheorghe Dinca, are legaturi cu PSD si cu interlopii din Caracal. Cine este aparatorul tinerei disparute in luna aprilie? Cine este Tonel Pop, avocatul pro-bono al familiei Melencu Cazul din Caracal a uimit romanii nu numai prin ororile intamplate, ci si prin mediatizarea unor personaje.

Cine este portarul lui Celtic Glasgow si de ce se teme de cei de la CFR Cluj

CFR Cluj joaca azi, 7 august, cu Celtic Glasgow. Sub indrumarea lui Dan Petrescu, CFR Cluj se afla in fata unui test important. Campioana Romaniei trebuie sa se dueleze pentru un loc in play-off UEFA Champions League. Cine este portarul de temut de la echipa Scotiei? Cine este portarul de temut de la Celtic Glasgow? .

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

Victor Slav va prezenta imi Place Dansul, la Kanal D. Cine este partenera care i se va alatura

Noua emisiune cu si despre dans si-a gasit prezentatorii! imi Place Dansul va fi moderat de catre Victor Slav. Cine ii va fi alaturi in noua cursa pentru marele premiu, dar si pentru experienta unica? Este vorba despre o persoana pe care publicul a indragit-o mult in cadrul unui show despre stil. Victor Slav va .

Cine este Bianca Andreescu si de ce i-a fermecat jucatoarea de tenis pe romani

Bianca Andreescu a reusit sa cucereasca inimile romanilor. Acesta este o sportiva canadiana de origine romana ce a inceput sa joace tenis la Pitesti. Desi are doar 18 ani, este senzatia inceputului de an. Care sunt reusitele cu care se poate mandri pana acum in cariera abia la inceput? Cine este Bianca Andreescu? Bianca Andreesu .

Alba ca Zapada a existat, cu adevarat: cine este baroana care i-a inspirat pe fratii Grimm

Basmele fratilor Grimm reprezinta unele dintre cele mai dramatice povesti din toate timpurile. Cel putin cateva dintre el, insa, sunt inspirate din fapte reale. Alba ca zapada si cei sapte pitici se numara printre ele. Alba ca zapada este una dintre cele mai populare povesti din toate timpurile. Scris de fratii Grimm, basmul s-a bucurat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )