Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este Tonel Pop, avocatul familiei Melencu si ce legaturi are de fapt cu PSD si cu interlopii din Caracal

Playtech Playtech,
Cine este Tonel Pop, avocatul familiei Melencu si ce legaturi are de fapt cu PSD si cu interlopii din Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, prima victima a lui Gheorghe Dinca, are legaturi cu PSD si cu interlopii din Caracal. Cine este aparatorul tinerei disparute in luna aprilie? Cine este Tonel Pop, avocatul pro-bono al familiei Melencu Cazul din Caracal a uimit romanii nu numai prin ororile intamplate, ci si prin mediatizarea unor personaje. continuă pe Playtech

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Procurorii vor sa ne inchida gura ca sa nu mai vorbim public despre cazul Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a confirmat faptul ca procurorii DIICOT au pus avocatii care gestioneaza acest caz sa semneze niste acte de confidentialitate in privinta.

EXCLUSIV IMAGINEA ZILEI: Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, alaturi de controversatul Remus Radoi CODITA intr-o emisiune TV (FOTO, VIDEO)

EXLUSIV ONLINE Ies la iveala detalii inedite despre personajele principale ale momentului in cazul tragediei de la Caracal. Tonel Pop, avocatul care reprezinta acum familia Luizei Melencu, una din victimele.

Avocatul Tonel Pop confirma: Gheorghe Dinca are cel putin un complice. Telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 a fost ars

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a confirmat in exclusivitate la Sinteza Zilei ca telefonul de pe care Alexandra Macesanu cea de-a doua victima a lui Gheorghe Dinca a fost ales. Acel telefonn.

Tonel Pop, dezvaluiri de ultima ora in cazul Caracal: Adevarata ancheta se desfasoara la Sectia Speciala

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat in exclusivitate la Antena 3 ca acele oase din padure nu aveau cum sa fie mai vechi de doua saptamani si automat, acestea nu ii puteau apartine Luizei,.

Tonel Pop, dezvaluiri de ultima ora: Luiza era foarte interesanta pentru el. A dat-o mai departe

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat in exclusivitate la Sinteza Zilei,ca are date si informatii care nu pot fi facute publice pentru moment, pentru a nu influenta ancheta, date ce arata c?.

Avocatul familei Melencu: Gheorghe Dinca localizeaza victimele dupa perioade. Le are pe luni!

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu,a lansat ipoteza potrivit careia Gheorghe Dinca ar fi facut si mai multe victime. Anchetatorii au gasit in cursul zilei de luni ramasite umane intr-o.

Avocatul familiei Luizei Melencu: Inculpatul este sfatuit intr-un mod foarte inteligent, din punct de vedere juridic

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu a vorbit despre declaratiile facute de Gheorghe Dincu si sustine ca ele au scopul de a bloca cercetarile .

Avocatul familiei Luizei: Se fac presiuni, nu pot intra la cercetare

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, spune ca procurorul de caz ii interzice sa participe la cercetarile efectuate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, in mod ilegal. Nu este normal, exista o.

Avocatul Luizei, despre descoperirea unui nou telefon: ii apartinea Alexandrei, dar nu a fost adus la expertiza Tonel Pop sustine ca anchetatorii refuza sa le arate dosarul (VIDEO)

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, una dintre fetele rapite si ucise in Caracal, a afirmat marti, in direct la B1TV, ca anchetatorii nu au gasit un nou telefon, ci informatia a fost preluata gresit, fiind vorb.

Declaratii SOCANTE in cazul Caracal! Probele, PLASATE recent in padure

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, crede ca probele gasite in padure nu s-ar fi putut pastra atat de bine dupa atatea luni. Mai mult, acesta considera ca probele au fost plasate recent in padure.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )