Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine este sotia lui Marcel Ciolacu si ce meserie are. Castiga foarte multi bani, lunar

Playtech Playtech,
Cine este sotia lui Marcel Ciolacu si ce meserie are. Castiga foarte multi bani, lunar

Marcel Ciolacu a venit in atentia tuturor odata cu titulatura de presedinte interimar al Partidului Social Democrat. Ce meserie are sotia lui si cum reuseste sa castige atat de mult pe luna? Ce meserie are sotia lui Marcel Ciolacu? Marcel Ciolacu are 52 de ani, este casatorit si are un baiat. Dupa demisia previzibila a . continuă pe Playtech

Cine este Vladuta Lupau, noul fenomen de pe Youtube. Are milioane de vizionari la videoclipurile sale

Vladuta Lupau este noul fenomen de pe Youtube. Tanara interpreta de muzica populara a atins succesul cu piesele si timbrul sau, adunand pe site-ul Web milioane de vizualizari la videoclipurile sale. Cine este vedeta din mediul online? Cine este interpreta de muzica populara Vladuta Lupau, noul fenomen de pe Youtube? Vladuta Lupau 28 de ani) .

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din .

Cine este Marcel Ciolacu, noul presedinte interimar al PSD. Ce legaturi are liderul PSD cu Omar Hayssam

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia de la conducerea partidului, in urma rezultatelor de la alegerile prezidentiale. Presedintele Camerei Deputatilor 5.

Cine este Marcel Ciolacu, cel care vrea sa-i ia locul Vioricai Dancila la conducerea PSD

Marcel Ciolacu a ajuns in cel mai inalt punct al carierei politice. E al treilea om in stat, dupa ce, toamna trecuta, era marginalizat in PSD, din cauza criticiilor aduse lui Liviu Dragnea. in 2017, pasiunea.

Cine este Marcel Ciolacu, noul lider al PSD: Partener de vanatoare al lui Omar Hayssam si vaslasul lui Liviu Dragnea la pescuit Cum injura acesta de la tribuna Parlamentului (FOTO, VIDEO)

Marcel Ciolacu este, incepand de marti seara, presedinte interimar al PSD dupa ce Viorica Dancila a demisionat ca urmare a solicitarii liderilor PSD nemultumiti de scorul extrem de slab din alegerile.

Pretendentii la sefia PSD incep atacurile la adresa lui Dancila Marcel Ciolacu: Rezultatul este unul dezastruos. PSD are nevoie de un nou inceput

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a postat luni, pe Facebook o declaratie prin care atrage atentia ca rezultatul este unul dezastruos pentru PSD si ca partidul are nevoie de un nou inceput. Declaratia vine in contextul in care Ciolacu isi doreste sefia PSD dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale. De altfel, lideri ca Gabriela Firea si Niculae Badalau au cerut public un congres extraordinar.

Cine e Marcel Ciolacu, noul sef al PSD. Cum a ajuns de la ecologistul din barca lui Dragnea la un pas de a-l bate pe fostul presedinte PSD in Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a fost unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, alaturi de care obisnuia sa mearga la pescuit. in timpul Guvernului Tudose acesta era numit vicepremier pentru a-i raporta lui Dragnea miscarile din Guvern, insa efectul a fost invers, Ciolacu trecand de partea lui Tudose. in tinerete, acesta mergea la vanatoare alaturi de Omar Hayssam, sirianul condamnat pentru terorism. De ieri e noul lider PSD.

MARCEL CIOLACU: Gabriel Oprea nu este membru PSD si nu va fi cat sunt eu interimar

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a precizat miercuri, dupa sedinta Comitetul Executiv National al PSD, ca Gabriel Oprea nu este membru PSD si nu va fi cat el este interimar, iar Viorica Dancila, a declarat ca protocolul semnat de ea cu acesta nu mai are valabilitate.

Marcel Ciolacu: Gabriel Oprea nu e vicepresedinte PSD Viorica Dancila: Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

Noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Gabriel Oprea nu este membru al PSD si nici vicepresedinte al partidului. La randul sau, Viorica Dancila a precizat ca toate protocoalele pe care le-a semnat in vederea sustinerii in turul doi al alegerilor prezidentiale nu mai sunt valabile.

Prima declaratie a lui Marcel Ciolacu in calitate de presedinte PSD: Nu am preluat partidul prin forta. Nu sunt Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, este noul presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia la CEx-ul partidului. Acesta a afirmat la finalul sedintei ca partidul are nevoie de o resetare si a subliniat ca nu am preluat PSD prin forta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )