Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marcel Ciolacu: Gabriel Oprea nu e vicepresedinte PSD Viorica Dancila: Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu: Gabriel Oprea nu e vicepresedinte PSD Viorica Dancila: Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

Noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Gabriel Oprea nu este membru al PSD si nici vicepresedinte al partidului. La randul sau, Viorica Dancila a precizat ca toate protocoalele pe care le-a semnat in vederea sustinerii in turul doi al alegerilor prezidentiale nu mai sunt valabile. continuă pe Hotnews

MARCEL CIOLACU: Gabriel Oprea nu este membru PSD si nu va fi cat sunt eu interimar

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a precizat miercuri, dupa sedinta Comitetul Executiv National al PSD, ca Gabriel Oprea nu este membru PSD si nu va fi cat el este interimar, iar Viorica Dancila, a declarat ca protocolul semnat de ea cu acesta nu mai are valabilitate.

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre intalnirea cu Viorica Dancila: A fost o discutie calma, asezata si productiva

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a precizat, luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca a avut o discutie calma, asezata si productiva cu Viorica Dancila despre.

VIDEO Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll: Multumesc in mod special celor care au votat cu inima

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, care a pierdut alegerile cu un scor in jur de 33% conform exit-poll-urilor, a sustinut o scurta declaratie de presa la sediul partidului, in care le-a multumit celor care au votat cu inima. Ea a sustinut ca PSD a recastigat alegatorii pe care i-a pierdut la europarlamentare.

Cum a fost bagat Gabriel Oprea in conducerea PSD fara stirea partidului

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea s-a intors intr-o functie de conducere in partidul din care a plecat. Presedintele PSD Viorica Dancila a confirmat duminica seara ca acesta detine functia de vicepresedinte in Comitetul Executiv al partidului, explicand ca Oprea a obtinut postul in urma unui protocol de colaborare.

Marcel Ciolacu devine presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a demisionat din functie, in locul sau fiind numit presedinte interimar Marcel Ciolacu, a anuntat liderul PSD Sector 1, Dan Tudorache, la finalul sedintei CExN. Potrivit.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu: Nu stiu in ce calitate doreste Marcel Ciolacu sa stea de vorba cu liderii organizatiilor. E presedintele Camerei Deputatilor. Trebuie sa-i aducem si osanale acum?(VIDEO)

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca nu este obligatoriu ca Viorica Dancila.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a demisionat

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a demisionat aseara, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD care a avut loc la sediul central al partidului.

Proportiile dezastrului PSD: Viorica Dancila a fost invinsa de Klaus Iohannis chiar si in Dolj, judetul de casa al Olgutei Vasilescu

Klaus Iohannis a invins-o pe Viorica Dancila, in finala prezidentialelor, chiar si la nivelul judetului Dolj, unde traditional PSD castiga voturi fara prea multe emotii. Daca presedintele a obtinut.

incepe razboiul intern in PSD? Viorica Dancila isi acuza colegii din teritoriu, dupa ce i-a adus partidului cea mai categorica infrangere din istorie

Viorica Dancila, care a pierdut categoric confruntarea prezidentiala cu Klaus Iohannis, si-a acuzat colegii din teritoriu ca nu au tras pentru ea. Eu cred ca colegii din teritoriu nu au tras pentru.

UPDATE Firea, vehementa impotriva cooptarii lui Gabriel Oprea in conducerea PSD: Un gest sfidator. Doamne, chiar vreti sa iesim pe usa din dos a istoriei? Fifor ii da dreptate

La nici 12 ore dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD, Gabriela Firea se delimiteaza de aceasta decizie pe care o considera un gest sfidator.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )