Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cine este sotul Violetei Alexandru si cati bani incaseaza de la stat in fiecare luna. Unde lucreaza acesta

Antena3 Antena3,
Cine este sotul Violetei Alexandru si cati bani incaseaza de la stat in fiecare luna. Unde lucreaza acesta

Violeta Alexandru a fost, in anul 2015, ministru delegat pentru Consultare Publica si Dialog Social in Guvernul Ciolos. Aceasta era cunoscuta la acea vreme mai degraba pentru activitatea ei din cadrul organizatiilor nonguvernamentale. De altfel, in anul 2001 ea chiar a fondat Institutul pentru Politici Publice IPP). continuă pe Antena3

Care este pensia minima garantata de stat in luna iulie? Cati bani incaseaza lunar cei care nu au cotizat la sistemul de pensii

In anul 2015, pensia minima garantata de stat, denumita astazi indemnizatie sociala pentru pensionari, era de 400 de lei. Aceasta crescut in anul 2019 pana la 704 lei, iar in anul 2020 a ramas neschimbata.

Scandal politic. PSD continua bruierea PNL. Un pensionar a venit in fata Violetei Alexandru in timpul conferintei si a inceput sa tipe la ea: Mareste-mi pensia!

Conferinta de presa a Violetei Alexandru si a lui Ciprian Ciucu a fost intrerupta de un pensionar agresiv, despre care liberalii spun ca ar fi membru PSD. Pensionarul a tipat catre reprezentantii PNL sa-i mareasca pensia, facandu-i pe acestia criminali. Mai mult, pensionarul agresiv a avut si mai multe cuvinte jignitoare la cei din jur.

Cine este vedeta cu cel mai mare salariu de la Pro Tv? Florin Calinescu, dezvaluire neasteptata in direct

Intr-una din emisiunile sale, Catalin Maruta i-a avut invitati pe Andi Moisescu si Florin Calinescu. Carcotas, cum il stie toata lumea, acesta a abordat printre altele si subiectul salariilor din trustul Pro. Cine este vedeta cu cel mai mare salariu? Sa fie Andreea Esca? Andra?.

Conferinta a Violetei Alexandru, intrerupta de un pensionar recalcitrant: Mareste-mi pensia! Eu te omor cu mana mea!. Reactia ministrului Muncii (VIDEO, FOTO)

Conferinta sustinuta duminica de Violeta Alexandru, ministrul Muncii si liderul PNL Bucuresti, si de Ciprian Ciucu, presedintele PNL Sector 6, a fost intrerupta de un pensionar care a inceput sa strige ca vr.

Cine este, de fapt, pensionarul care facut scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii, Violeta Alexandru

A fost scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii. Violeta Alexandru si presedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu au fost apostrofati de un pensionar care a inceput sa urle si sa ameninte nervos. Violeta Alexandru a acuzat ca circul a fost orchestrat de primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Ministrul Muncii anunta ca stie cine este barbatul care a amenintat-o cu moartea: Am informatii...

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca are informatii potrivit carora pensionarul care a amenintat-o cu moartea duminica, la conferinta de presa, ar fi fost adus acolo de PSD. in ce priveste solicitarea acestuia, de crestere a pensiilor, oficialul promite ca aceste se vor mari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )