Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine este Stelian Ion, propunerea USR pentru sefia Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
Cine este Stelian Ion, propunerea USR pentru sefia Camerei Deputatilor

Dan Barnea a facut declaratii marti-dupa amiaza, cu privire la candidatul pentru sefia Camerei Deputatilor. Seful USR a sustinut ca propunerea din partea partidului este Stelian Ion. Stelian Ion este. continuă pe Antena3

DAN BARNA, USR: Propunerea USR pentru sefia Camerei Deputatilor - Stelian Ion

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, astazi, ca partidul sau va purta discutii cu celelalte partide din opozitie pentru a avea candidat unic la sefia Camerei Deputatilor.

Opozitia are un candidat comun pentru sefia Camerei Deputatilor. PNL, USR si PMP o propun pe Raluca Turcan

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, este candidatul comun al PNL, USR si PMP pentru sefia Camerei Deputatilor, decizia fiind luata marti seara.

Cine este si cum arata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea. A trait socul vietii ei cand a aflat de condamnare

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, este si ea in centrul atentiei de-acum, odata cu sentinta data in cazul viitorului fost presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor. inca se stiu putine despre aceasta fata. Cu acordul ei probabil, Dragnea a tinut-o departe de ochii indiscreti ai presei, dar nu si de publicul PSD-ist. De [] .

Opozitia s-a unit: Raluca Turcan, propunerea PNL, USR si PMP pentru sefia Camerei Deputatilor

PNL, USR si PMP fac front comun pentru a castiga functia de presedinte al Camerei Deputatilor dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare si vacantarea acestei pozitii. intr-o declaratie de presa.

Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat marti ca propunerea pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor din partea social-democratilor este Marcel Ciolacu, aceasta urmand sa fie.

Au inceput negocierile pentru sefia Comisiei Europene / Parlamentul European insista pentru desemnarea unui Spitzenkandidaten

Negocierile pentru desemnarea noilor lideri ai institutiilor europene s-au transformat marti in dispute intre sefii de stat si de Guvern si Parlamentul European, iar rezultatul acestei lupte pentru putere este nesigur, scrie AFP.

Serban Nicolae, in carti pentru sefia PSD

Senatorul Serban Nicolae a declarat, marti seara, la finalul CEx PSD ca nu exclude o eventuala candidatura a sa la sefia PSD. Stire in curs de actualizare .

Pro Romania intra in cursa pentru sefia Camerei Deputatilor: Vom avea candidat propriu

Deputatii Pro Romania vor avea, cel mai probabil, un candidat propriu pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat, marti, Daniel Constantin, lider al partidului. Nu ne-am intalnit,.

Cine este Paul Stanescu, cel care ar putea fi numit noul presedinte executiv al PSD

Paul Stanescu ar putea fi noul presedinte executiv al PSD. Stanescu, seful PSD Olt, este unul dintre cei cu mare influenta in partid. El a intrat in PSD in 2003. A fost presedintele CJ Olt timp de 8 ani, iar.

Care este prezenta la vot necesara pentru validarea referendumului pentru justitie

Trebuie sa stii care este prezenta la vot necesara pentru validarea referendumului pentru justitie, ca sa stii daca votul tau va fi sau nu respectat. Initial, Viorica Dancila a vrut sa modifice procentul minim pentru prezenta la vot, dar s-a razgandit, iar regulile au ramas ca pana acum. Duminica, 26 mai, toti romanii cu drept [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )