Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Sundar Pichai, noul CEO al Google

Adevărul Adevărul,
Cine este Sundar Pichai, noul CEO al Google

Un anunt-surpriza al Googlenu doar ca a schimbat complet structura gigantului american, dar a si adus dupa sine numirea unui nou CEO: Sundar Pichai. El va conduce de acum Google, care a devenit subsidiara a unei noi companii, numita Alphabet. continuă pe Adevărul

Povestea indianului Sundar Pichai, noul CEO al Google - De la o casa fara telefon si televizor, pana la una dintre cele mai ravnite pozitii din tehnologie

Google a anuntat cea mai mare schimbare organizatorica din istoria sa, iar persoana care iese in prim-plan este indianul Sundar Pichai care acum a fost numit CEO al diviziei Google, cea mai importanta din conglomeratul Alphabet. Pichai s-a nascut in sudul Indiei acum 43 de ani si in casa nu a avut televizor, iar primul telefon cu disc) a ajuns in casa cand el avea 12 ani. Acum, Pichai este unul dintre cei mai apreciati oameni din tehnologie datorita rolului sau in crearea browser-ului Chrome si dezvoltarea sistemului de operare Android.

Noul CEO al Google, un inginer IT din India

Noul director general al filialei Google este Sundar Pichai, un inginer IT din India, in varsta de 43 de ani, aflat in plina ascensiune si protejatul lui Larry Page.

Cine este sotul Laurei Cosoi

Laura Cosoi s-a maritat in weekend cu Cosmin Curticapean. Desi a aparut alaturi de acesta la mai multe petreceri mondene in Bucuresti, putine detalii se cunosc despre cel care a adus-o pe vedeta in fata altarului.

Cine este Nicolae, nepotul dezmostenit al regelui Mihai I

Nicholas Michael Medforth-Mills, fost Principe al Romaniei, este fiul principesei Elena, cea de-a doua fiica a Regelui Mihai I al Romaniei si a principesei Ana.

Cine este Nicolae, nepotul regelui Mihai I, indepartat de la succesiune

Nicholas Michael Medforth-Mills, fost Principe al Romaniei, este fiul principesei Elena, cea de-a doua fiica a Regelui Mihai I al Romaniei si a principesei Ana.

Cine este meditatorul un pic impuscat al lui Mircea Badea: Daca e sa iau lumina de undeva, de acolo ar fi de luat

Mircea Badea a afirmat, in pasa editiei de luni a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, ca meditatorul sau in materie de stat de drept si libertate este John Fitzgerald Kennedy. Am si eu un meditator.

Topul s-a schimbat. Cine este cel mai bogat om de pe planeta

Bill Gates este din nou cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la 79,2 miliarde de dolari. Gates a detinut acest titlu timp de 16 ani din ultimii 21 si a reusit sa isi reia prima pozitie .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )