Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine este tanara care a prins Crucea de Boboteaza, la Constanta, insa a fost la un pas sa ramana fara ea. Mesajul postat pe Facebook dupa ce insusi iPS Teodosie i-a recunoscut reusita

Antena3 Antena3,
Cine este tanara care a prins Crucea de Boboteaza, la Constanta, insa a fost la un pas sa ramana fara ea. Mesajul postat pe Facebook dupa ce insusi iPS Teodosie i-a recunoscut reusita

Tanara care a prins crucea aruncata in mare, la Constanta, insa a ramas pentru cateva clipefara ea dupa ce un tanar i-a smuls-o din mana, este Antoanela Manac, o sportivaprofesionista, ea fiind componenta a Lotului National de Triatlon si campioana nationala si balcanica la Triathlon si Duathlon. continuă pe Antena3

Cine este politistul care a indraznit sa il infrunte pe deputatul PSD, pe Aeroportul din Suceava. Oamenii cred ca nu va ramane nepedepsit

Politistul care nu s-a lasat intimidat de deputatul PSD Ilie-Razvan Rotaru pe Aeroportul Suceava a primit o multime de mesaje de sustinere din partea internautilor. Unii sunt de parere insa ca omul legii si-a compromis cariera. Cristian Tuduruta este este politistul care a indraznit sa il infrunte pe deputatul PSD, pe Aeroportul din Suceava Pe .

VIDEO Cine este tanara inotatoare lovita dupa ce a prins crucea de Boboteaza. Decizia iPS Teodosie in acest caz

Tanara are 24 de ani si este din Constanta. La varsta de 4 ani parintii au inscris-o la cursuri de inot, iar de atunci a ajuns sa iubeasca apa.

Loto 649. Cine este femeia care a castigat cel mai mare premiu la Loto 649 in 2019, cu cateva zile inainte de Craciun. Mesaj pentru toti romanii!

Loto 649. Castigatoarea marelui premiu de categoria I la extragerea Loto 649 din 22 decembrie 2019, in valoare de peste 4,8 milioane de euro, si-a ridicat astazi premiul, potrivit unui comunicat al Loteriei Romane.

Incident violent in timpul ceremoniei de Boboteaza de la Constanta. Ce a patit o inotatoare, dupa ce a prins crucea

O inotatoare din Constanta, care a prins una dintre cele trei cruci aruncate in mare de catre iPS Teodosie la Constanta, acuza un barbat ca i-a smuls-o din mana si a lovit-o. Tanara i-a cerut crucea si dupa ce a ajuns la mal, insa barbatul a impins-o. Incident violent in timpul ceremoniei de Boboteaza de .

Cine este singura persoana pe care Meghan Markle si Printul Harry o urmaresc pe Instagram

Febra internetului si, implicit, a retelelor de socializare, a cuprins intreaga planeta, inca de la aparitia acestora. De la mic la mare, fie un necunoscut sau o celebritate, trebuie sa existe si in mediul virtual. in mediul retelelor de socializare. Cine este singura persoana pe care Meghan Markle si Printul Harry o urmaresc pe Instagram .

Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea. Are doar opt clase, dar se scalda in bani

Cine este Abi Talent, tanarul care a cucerit topurile industriei muzicale din Romania si care a inceput noul an in plin scandal cu Alex Velea. Cine este Abi Talent, cantaretul care l-a amenintat acum pe Alex Velea? Abi Talent se considera cea mai in voga vedeta din Romania, dat fiind si sustinerea sau vizualizarile sale .

Jennifer Aniston a primit inelul de logodna? Cine este noul barbat din viata ei?

Jennifer Aniston a bifat una dintre cele mai reusite aparitii la Golden Globes 2020, insa un anume detaliu a fost cel care a atras privirile tuturor. Este vorba despre inelul purtat de actrita care i-a dus pe toti cu gandul la o posibila. logodna! .

Cine este si cum arata sotia lui Daniel Buzdugan. Monica a fost mereu o prezenta extrem de discreta

Daniel Buzdugan este deja de ani buni o prezenta cunoscuta in Romania. Cu toate astea, sotia sa a continuat sa ramana o prezenta discreta, respectand astfel intimitatea familiei sale. Cum arata aceasta si cine este? Cine este sotia lui Daniel Buzdugan? Daniel si Monica au o casnicie fericita deja de ani buni, iar rodul iubirii .

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta. Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta? Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana, fiica politicianului PSD Ilie Sarbu. Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta in octombrie 2006 s-a casatorit in China cu Daciana Sarbu, viitor europarlamentar roman si fiica a politicianului PSD Ilie Sarbu.

Cine este medicul Mircea Beuran, sef de sectie la Spitalul Floreasca. De ce era atat de cautat de pacienti

Mircea Beuran, seful sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca, a fost demis din functie, in urma cu o zi. Decizia a fost confirmata si de Ministerul Sanatatii, fiind strans legata de decesul pacientei de 66 de ani. Femeia bolnava de cancer a murit la cateva zile dupa ce a luat foc pe masa de operatie, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )