Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cine este tanara langa care fiul ministrului Tudorel Toader a adormit la volan si a produs un grav accident rutier

Adevărul Adevărul,
Cine este tanara langa care fiul ministrului Tudorel Toader a adormit la volan si a produs un grav accident rutier

Dupa accidentul din noaptea de luni spre marti, 19 iunie, din localitatea ieseana Chicerea, au aparut noi detalii despre eveniment, dar si despre starea de sanatate a lui Teodor Toader, fiul ministrului Justitiei, si a pasagerei de pe locul din dreapta din masina avariata. continuă pe Adevărul

Cine este primul roman care a intrat in faliment personal

Legea privind falimentul persoanelor fizice a fost pentru prima data aplicata in Romania. Un barbat din Constanta a obtinut statutul de insolvent si i s-a fixat un lichidator care sa coordoneze aplicarea unui pl.

Cine este judecatoarea care a anulat alegerile din Chisinau: Doi ani de experienta, dintre care unul n concediu de maternitate

Rodica Berdilo, magistrata Judecatoriei Centru care a declarat, marti noaptea, invalide alegerile locale din Chisinau, are o experienta de putin peste 2 ani, o buna parte din acest timp fiind petrecut in concediul de maternitate, scrie cotidianul. md.

Fiul lui Tudorel Toader, de urgenta la spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident

Unul dintre fiii ministrului Justitiei Tudorel Toader a fost implicat intr-un accident rutier in Iasi, informeaza B1 TV. Fiul ministrului a fost transportat de urgenta la spital. Potrivit.

Caru' cu vedete: Fiul lui Tudorel Toader, implicat ntr-un accident rutier; Heather Locklear a incercat sa-si omoare mama; XXXTentacion si-a prezis moartea pe Instagram. Mesajul publicat de rapper

Fiica Adrianei Iliescu nu a reusit sa ia peste nota 5 la matematica la Evaluarea Nationala Fiica celei mai batrane mame din Romania nu a reusit sa ia o nota peste 5 la. Cine este noul iubit al Biancai Dragusanu. Reactia lui Victor Slav la aflarea vestii Au trecut doar cateva zile de cand Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au spus, din nou.

Fiul lui Tudorel Toader a atipit la volan si a intrat cu masina ntr-un podet

Fiul lui Tudorel Toader a ajuns marti dimineata la spital, dupa ce ar fi atipit la volan si masina pe care o conducea a intrat intr-un podet din judetul Iasi, scrie Mediafax.

FOTO Fiul lui Tudorel Toader a atipit la volan si a intrat cu masina ntr-un podet

Fiul lui Tudorel Toader a ajuns marti dimineata la spital, dupa ce ar fi atipit la volan si masina pe care o conducea a intrat intr-un podet din judetul Iasi, scrie Mediafax.

Fiul ministrului Justitiei, implicat intr-un accident rutier

Teodor Andrei Toader, fiul cel mic al lui Tudorel Toader, a fost implicat in dimineata zilei de marti, 19 iunie, intr-un accident rutierce a avut loc in judetul Iasi. Baiatul de 21 de ani s-a rasturnat.

Fiul ministrului Justitiei s-a rasturnat cu masina in judetul Iasi. Teodor Toader a fost internat la Neurochirurgie

Teodor Andrei Toader, fiul cel mic al lui Tudorel Toader, a fost implicat in dimineata zilei de marti, 19 iunie, intr-un accident rutier grav ce a avut loc in judetul Iasi.

Cine este femeia arestata n Rusia pentru spionaj n favoarea Romniei. Legatura Karinei Turcan cu cercul lui Vladimir Putin

Karina Turcan, o femeie originara din Republica Moldova, a fost arestata in Rusia, fiind acuzata de spionaj in favoarea Romaniei, aceasta riscand pana la 20 de ani in inchisoare daca va fi gasita vinovata. Potrivit RBC, Karina Turcan este membru in Consiliul de Administratie al Inter RAO, una dintre cele mai mari companii de stat in energie din Rusia. Aceasta este condusa de Boris Kovalciuk, fiul lui Iuri Kovalciuk, principalul actionar al Rossia Bank si un apropiat al lui Vladimir Putin.

Ea este tanara care a omorat un barbat pe trecerea de pietoni, la Targoviste. Fata avea o relatie cu un cunoscut consumator de droguri

Un barbat din Targoviste a murit, dupa ce o tanara de 20 de ani, pe nume Andreina Maria Bobeica, l-a accidentat pe trecerea de pietoni. Andreina Maria Bobeica l-a spulberat fara sa ii pese pe cel care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )