Libnet.ro
UNICEF

15:15

Caru' cu vedete: Fiul lui Tudorel Toader, implicat ntr-un accident rutier; Heather Locklear a incercat sa-si omoare mama; XXXTentacion si-a prezis moartea pe Instagram. Mesajul publicat de rapper

Hotnews Hotnews,
 Caru

Fiica Adrianei Iliescu nu a reusit sa ia peste nota 5 la matematica la Evaluarea Nationala Fiica celei mai batrane mame din Romania nu a reusit sa ia o nota peste 5 la. Cine este noul iubit al Biancai Dragusanu. Reactia lui Victor Slav la aflarea vestii Au trecut doar cateva zile de cand Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au spus, din nou. continuă pe Hotnews

Fiul lui Tudorel Toader a atipit la volan si a intrat cu masina ntr-un podet

Fiul lui Tudorel Toader a ajuns marti dimineata la spital, dupa ce ar fi atipit la volan si masina pe care o conducea a intrat intr-un podet din judetul Iasi, scrie Mediafax.

FOTO Fiul lui Tudorel Toader a atipit la volan si a intrat cu masina ntr-un podet

Fiul lui Tudorel Toader a ajuns marti dimineata la spital, dupa ce ar fi atipit la volan si masina pe care o conducea a intrat intr-un podet din judetul Iasi, scrie Mediafax.

Fiul lui Tudorel Toader, de urgenta la spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident

Unul dintre fiii ministrului Justitiei Tudorel Toader a fost implicat intr-un accident rutier in Iasi, informeaza B1 TV. Fiul ministrului a fost transportat de urgenta la spital. Potrivit.

Cine este tanara langa care fiul ministrului Tudorel Toader a adormit la volan si a produs un grav accident rutier

Dupa accidentul din noaptea de luni spre marti, 19 iunie, din localitatea ieseana Chicerea, au aparut noi detalii despre eveniment, dar si despre starea de sanatate a lui Teodor Toader, fiul ministrului Justitiei, si a pasagerei de pe locul din dreapta din masina avariata.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pentru fiul cel mic al lui Tudorel Toader

Politistii ieseni au intocmit un dosar penal in cazul accidentului rutier in care a fost implicat fiul cel mic al lui Tudorel Toader. Acesta le-a interzis medicilor sa ofere detalii despre starea sa de sanatate, insa se pare ca va trebui operat, transmite Mediafax.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in cazul fiului cel mic al lui Tudorel Toader

Politistii ieseni au intocmit un dosar penal in cazul accidentului rutier in care a fost implicat fiul cel mic al lui Tudorel Toader. Acesta le-a interzis medicilor sa ofere detalii despre starea sa de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )