Libnet.ro
UNICEF

17:30

Socant! Tanara de 17 ani din Prahova, decapitata de iubitul cu 10 ani mai mare!

Antena3 Antena3,
Socant! Tanara de 17 ani din Prahova, decapitata de iubitul cu 10 ani mai mare!

Crima socanta in judetul Prahova. O tanara de 17 ani a sfarsit decapitata de concubinul cu 10 ani mai mare decat ea. Fata a fost gasita dimineata fara suflare, iar principalul suspect este de. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul decapitarii tinerei de 17 ani din Prahova. Cine ar fi criminalul si ce a facut in urma cu doar patru luni

O crima infioratoare tulbura Romania din nou. O tanara de 17 ani din judetul Prahova a fost omorata, iar ucigasul pare sa fie iubitul acesteia, de 29 de ani. Ceea ce pare la fel de socant este ca.

Tanara de 17 ani, ucisa cu bestialitate de iubitul sau. Barbatul a mai incercat sa o omoare si acum sase luni, dar procurorul l-a lasat in libertate

O tanara in varsta de 17 ani din comuna prahoveana Sotrile a fost gasita moarta, sambata dimineata, in casa iubitului ei. Fata are gatul taiat, iar principalul suspect de omor este chiar barbatul cu care locuia. Criminalul a fugit si este cautat acum de politie. Acesta nu este la prima agresiune asupra fetei, doar ca autoritatile l-au lasat in libertate dupa prima tentativa de omor.

Si-a ucis sora de doar 17 ani din cauza invidiei. Victima era un model apreciat

O femeie si-a injunghiat sora adolescenta dintr-un motiv socant. Aceasta era invidioasa pe succesul tinerei in industria modei. Atacul a avut loc in orasul rusesc Sankt Petersburg. Stefania Dubrovina a fost i.

Tanara de 17 ani, ucisa in Prahova: Fata ar fi fost decapitata de iubitul ei, care a mai incercat sa o ucida cu 6 luni in urma

O tanara in varsta de 17 ani a fost gasita, sambata dimineata, in Plaiul Campinii, judetul Prahova, decedata, dupa ce ar fi fost decapitata de concubinul ei, care era cu 10 ani mai mare, potrivit.

Cine este tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani si a fugit. E cautat de Politie

Tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani este cautat, chiar si in aceste momente, de catre oamenii legii. Barbatul a comis fapta deosebit de grava si a fugit, la scurt timp, de la locul incidentului. Cine e tanarul din Prahova care si-a ucis iubita Politia efectueaza cercetari in seara de sambata, in .

Politia din Arad, in alerta! Andreea-Ioana, in varsta de 17 ani a disparut de doua zile de acasa

Politistii din Arad sunt in alerta, dupa ce o tanara de 17 ani a disparut in urma cu doua zile, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Andreea-Simona Crisovan are 1,60 m. , 55 de kg. , par.

Caz socant intr-un spital din Cluj! A operat ilegal timp de noua ani

Inca un caz socant intr-un spital din Romania! Crina Nistor a practicat fara drept, timp de noua ani oftalmologia, la Spitalul Clinic Caile Ferate din Cluj-Napoca, alaturi de sotul ei, chirurg.

Olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita ar mai fi facut o victima si la Iasi. Copila avea opt ani la acel moment

Olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita a facut o victima si la Iasi. Jurnalistii de la BZI. ro scriu ca in timpul vizitei sale din 2016 Johannes Vissche a agresat sexual o alta.

Noi imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita

Au aparut noi imagini noi cu olandezul acuzat ca a agresat-o si a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Stire in curs .

Roberta, fetita de 13 ani din Targu Jiu, a fost gasita de politisti. Tatal ei o daduse disparuta

Roberta Gabriela Codinoiu, in varsta de 13 ani, din Targu Jiu, data disparuta marti, in jurul orei 20. 00, a fost gasita de politisti, dupa doua ore de cautari. Aceasta a declarat ca nu a fost victima un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )