Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cine este Tibi Useriu si cum a ajuns sa participe la ultramaratonul arctic. Povestea lui, demna de un film

Playtech Playtech,
Cine este Tibi Useriu si cum a ajuns sa participe la ultramaratonul arctic. Povestea lui, demna de un film

Cum a reusit Tibi Useriu sa participe la una dintre cele mai mari ultramaratoane din lume? Povestea lui este una socanta, in urma greutatilor intampinate pana acum. Cum a ajuns insa sa faca istorie? Cine este Tibi Useriu si cum a ajuns sa participe la ultramaratonul arctic? Tibi Useriu, in varsta de 46 de ani, . continuă pe Playtech

Tibi Useriu, performanta de neimaginat: cum a reactionat eroul national dupa Yukon Arctic

Tibi Useriu este singurul roman care a terminat ultramaratonul Yukon Arctic din Canada si unul dintre putinii oameni care se pot lauda cu aceasta performanta. A incercat si in 2019, dar atunci l-a terminat pe un pat de spital. in 2020, Tibi Useriu a reusit sa termine ultramaratonul Yukon Arctic Ultra desfasurat in Canada.

VIDEO Tibi Useriu, despre concurentul care l-a invins in ultramaratonul arctic: ii bun elvetianul, da ne revedem!

Tibi Useriu l-a laudat pe elvetianul Fabian Imfeld, cel care a terminat pe primul loc ultramaratonul de 500 de kilometri Yukon Arctic, dar a dat de inteles ca va mai concura impotriva acestuia.

Tibi Useriu a terminat ultramaratonul Yukon Arctic din Canada

Tibi Useriu a terminat, joi seara, ultramaratonul Yukon Arctic Ultra 2020, desfasurat in Canada. Romanul a trecut linia de sosire al doilea, fiind unul dintre cei doi sportivi care au reusit sa parcurga intreaga distanta.

Tibi Useriu incheie pe locul doi ultramaratonul Yukon Arctic

Bistriteanul Tiberiu Useriu 45 ani) a terminat joi seara ora Romaniei), pe locul al doilea, ultram.

Tibi Useriu a terminat ultramaratonul arctic din Canada. A fost un efort colosal, imposibil de descris in cuvinte

Tibi Useriu a terminat Yukon Arctic Ultra, ultramaratonul de circa 500 de kilometri care se desfasoara in conditii extreme in nordul Canadei, dupa peste 7 zile de eforturi supraomenesti.

Mesajul emotionant transmis de TIBI USERIU, inainte de finalul YUKON ARCTIC. Care este cea mai mare spaima a sportivului

Tibi Useriu a reusit sa transmita primul mesaj pentru toti cei care l-au sustinut in tot acest timp in cursa extrema Yukon Arctic. intr-un clip publicat pe pagina de Via Transilvania, Tibi Useriu a.

Tibi Useriu Yukon Arctic Ultra. Tibi, ce dementa de om esti! O data-n viata: mafie, 9 ani de temnita. De trei ori in viata: 170 ore, 500 kilometri parcursi, mereu minus 40 de grade

Epidemie, virus? Sictir! O arzi la caldurica si iti curge nasucul. Te plangi ca ti se uda piciorusul in zapada. Vai nu ti s-a miscat primarul sa-ti dea zapada din cale, boierule. Este vai de capul tau. Ia uite aici, eroul meu ce face! Tibi Useriu a terminat, ieri seara, Yukon Arctic Ultra. 170 de ore si aproape 500 kilometri parcursi in ger. Iata stirea Hotnews. Iata ce-nseamna dementa asta pentru tine, cu fizicul vai de capul tau, cu moralul bun de cosul de gunoi.

Tibi Useriu: Daca ma opresc, imi vine sa o iau la fuga

Tibi Useriu este in a sasea zi de competitie la Yukon Arctic, la Cercul Polar, si continua sa fie pe locul al doilea, cu aproape 100 de kilometri inainte de final. Ma lupt cu monstrul aici. Atata am. moral . ) Daca ma opresc imi vine sa o iau la fuga pe langa sanie, a transmis sportivul.

Tibi Useriu mai are 150 de kilometri pana la finalul Yukon Arctic

Sportivul Tibi Useriu mai are 150 de kilometri pana la finalul cursei de la Cercul Polar, dupa patru zile de concurs, in care au mai ramas doar patru atleti. Este in continuare pe locul doi, problemele cu stomacul persista, iar la picior a suferit deja o degeratura.

Tibi Useriu la Yukon Arctic: are probleme cu stomacul, degetele il dor ingrozitor si e crancen de frig. Reactia atletului: Vezi-ti de treaba, ca e OK!

Sunt aproape 100 de ore de cand Tibi Useriu a luat startul in nebunia de la Yukon Arctic Ultra. Nu are raclete pentru zapada, a avut probleme cu stomacul, are o degeratura, il dor degetele, e un frig crancen, iar elvetianul cu care s-a luptat mai toata cursa are un avans serios. ii ok!, a spus Tibi in ultima convorbire telefonica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )