Libnet.ro
UNICEF

14:15

Tibi Useriu mai are 150 de kilometri pana la finalul Yukon Arctic

Hotnews Hotnews,
 Tibi Useriu mai are 150 de kilometri pana la finalul Yukon Arctic

Sportivul Tibi Useriu mai are 150 de kilometri pana la finalul cursei de la Cercul Polar, dupa patru zile de concurs, in care au mai ramas doar patru atleti. Este in continuare pe locul doi, problemele cu stomacul persista, iar la picior a suferit deja o degeratura. continuă pe Hotnews

Tibi Useriu a depasit zona unde anul trecut a fost scos din Yukon Arctic din cauza degeraturilor

Sportivul Tibi Useriu a anuntat ca a parcurs intr-o singura zi 100 de kilometri la Yukon Arctic, competitia de la Cercul Polar, la temperaturi sub -20 de grade, si a depasit zona unde anul trecut a fost scos din cursa din cauza degeraturilor. Atletul acuza, insa, dureri de stomac.

Tibi Useriu la Yukon Arctic: are probleme cu stomacul, degetele il dor ingrozitor si e crancen de frig. Reactia atletului: Vezi-ti de treaba, ca e OK!

Sunt aproape 100 de ore de cand Tibi Useriu a luat startul in nebunia de la Yukon Arctic Ultra. Nu are raclete pentru zapada, a avut probleme cu stomacul, are o degeratura, il dor degetele, e un frig crancen, iar elvetianul cu care s-a luptat mai toata cursa are un avans serios. ii ok!, a spus Tibi in ultima convorbire telefonica.

VIDEO Probleme grave pentru Tibi Useriu la Yukon Arctic Ultra: Efectiv nu mai pot sa mananc nimic

Bistriteanul Tibi Useriu are probleme in a treia zi a celui mai dur ultramaraton din lume - Yukon Arctic Ultra. Sportivul a telefonat acasa si a anuntat ca are mari probleme cu stomacul: efectiv nu mai pot sa mananc nimica. Tibi este pe locul II, cu circa 3 ore in urma unui concurent din Elvetia.

Tibi Useriu, pe locul 2 la Yukon Arctic dupa patru zile de concurs la Cercul Polar

Sportivul roman Tibi Useriu, care participa la cursa de alergare Yukon Arctic, desfasurata in conditii extreme, de la Cercul Polar, este pe locul al doilea dupa patru zile de concurs. in continuare, atletul acuza probleme de sanatate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )