Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul familei Melencu: Gheorghe Dinca localizeaza victimele dupa perioade. Le are pe luni!

Antena3 Antena3,
Avocatul familei Melencu: Gheorghe Dinca localizeaza victimele dupa perioade. Le are pe luni!

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu,a lansat ipoteza potrivit careia Gheorghe Dinca ar fi facut si mai multe victime. Anchetatorii au gasit in cursul zilei de luni ramasite umane intr-o. continuă pe Antena3

Avocatul familiei Luizei: Gheorghe Dinca minte foarte mult. Nu stim cine e victima, dar sunt date ca exista o victima

Se fac in continuare cautari intr-o padure de langa Carcal, unde au fost gasite mai multe ramasite, despre care criminalul Gheorghe Dinca spune ca ar apartine Luizei Melencu. Tonel Pop, avocatul.

Avocatul familiei Melencu, dezvaluiri despre oasele gasite in padure: Corpul nu ii apartine Luizei. Dinca identifica victimele in functie de lunile anului in care au fost omorate, nu le spune pe nume

Avocatul familiei Melencu a dezvaluit ca fragmentele osoase gasite in padurea de langa Caracal nu i-ar apartine Luizei. Tonel Pop a subliniat ca Gheorghe Dinca a fost mai mult decat nesigur cand a trebuit.

Caz Caracal. Miros suspect in casa lui Gheorghe Dinca. Avocatul familiei Luizei Melencu: Din pamant iese mirosul

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat ca locuinta lui Gheorghe Dinca este un dezastru total si ca in aer pluteste un miros de cadavru. Aceasta casa, in integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea incapere unde a tinut fetele, cu patul acela de fier, infiorator, pute totul a cadavru. Credeti-ma, si din pamant iese mirosul, si din jur, si din incaperile acelea, marturiseste avocatul.

Avocatul familiei Luizei, dupa ce a vizitat casa lui Gheorghe Dinca: Miroase a cadavru peste tot. Si din pamant iese mirosul

In toata casa lui Gheorghe Dinca miroase a cadavru. Duhoarea razbate din pereti, din podea, de peste tot, spune ingrozit avocatul familiei Luizei Melencu. Nu vorbesc numai despre subsol. Aceasta casa, in.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: A crezut ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu erau prostituate

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a declarat la Digi24 ca a fost avocat din oficiu, de.

UPDATE: Anchetatorii s-au intors la casa lui Gheorghe Dinca pentru a cincea zi de perchezitii Noi cautari in padurea unde a fost gasit un sac cu oase si cenusa care ar apartine Luizei

Anchetatorii s-au intors marti dimineata, la locuinta din Caracal a lui Gheorghe Dinca, pentru a cincea zi de perchezitii. Cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a fost adus si el la perchezitii. 13 Avocatul familiei Luizei: Dinca este sfatuit de cineva. Vrea inchiderea cazului cu doua victimeUPDATE 10. 03 Noi cautari in padurea unde a fost gasit un sac cu oase si cenusa care ar apartine Luizei.

Strategia scandaloasa prin care Gheorghe Dinca vrea sa scape cat mai usor din inchisoare

Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, sustine ca Gheorghe Dinca nu colaboreaza deloc cu autoritatile, mizand pe faptul ca va primi o pedeapsa cat mai mica. Nu prea coopereaza mai deloc. Coopereaza.

Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu sunt identificate dupa nume, ci in functie de perioada din an in care au fost rapite

S-a aflat cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu purtau un nume in mintea bolnava a criminalului care le-a luat vietile. Acestea erau identificate dupa numele lunii in care au ajuns pe mana lui. Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele? Astazi, 5 august, Gheorghe Dinca aconsiderat de cuviinta oportun sa dea si .

DIICOT:Gheorghe Dinca a recunoscut ca a incinerat-o si pe Luiza Melencu

DIICOT a anuntat luni ca Gheorghe Dinca a recunoscut ca osemintele descoperite in padurea de langa Caracal apartin Luizei Melencu, dar ca nu exista indicii ca ar fi mai multe victime.

Surse: Gheorghe Dinca le-a spus astazi anchetatorilor cum si cand a omorat-o pe Luiza. Informatii infioratoare

Gheorghe Dinca le-ar fi spus astazi autoritatilor ca omorat-o pe Luiza Melencu imediat ce a rapit-o, dupa care ar fi ars-o in acelasi butoi in care a incinerat-o si pe Alexandra Macesanu, dezvaluie surse ci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )