Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cine este Viorica Dancila si ce traseu politic a avut. in 2009, a fost batuta in plina strada

Playtech Playtech,
Cine este Viorica Dancila si ce traseu politic a avut. in 2009, a fost batuta in plina strada

Vasilica-Viorica Dancila, 55 de ani, vine din Rosiorii de Vede si fost desemnata premier in luna ianuarie a anului 2018. in noiembrie 2019 va candida pentru functia de presedinte al Romaniei. Iata parcursul sau si detalii despre episodul din 2009 in care a fost batuta in plina strada. Cine este Viorica Dancila si ce traseu . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Digi 24: Cum s-a plans Viorica Dancila in CEX ca a fost prizoniera lui Dragnea. imi ranesti un sentiment

Liderii PSD se afla, marti, in sedinta CEX care trebuie sa valideze candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila este deja propunerea votata in sedinta BPN al partidului, cu doar doua voturi impotriva. Gabriela Firea a renuntat la candidatura.

Viorica Dancila, desemnata candidat la prezidentiale, dupa un prim vot in PSD. CEx urmeaza sa valideze decizia

Premierul Viorica Dancila este candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale, au decis social-democratii in sedinta Biroului Permanent National. Au votat impotriva doar doi pesedisti - Paul Stanescu si Dumitru Buzatu.

Viorica Dancila a fost aleasa candidatul oficial pentru functia de presedinte al Romaniei, din partea PSD. Cum a reactionat Gabriela Firea

Azi, 23 iulie, se da verdictul in PSD. Capii partidului isi vor desemna, in sfarsit, candidatul oficial la alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului. in cazul in care nu era deja evident, Viorica Dancila este favorita, dar exista si adversar, Gabriela Firea, care, insa, nu prea are sustinerea membrilor mari din PSD. Decizia va fi .

Viorica Dancila il va demite marti pe seful CNAS. Intre timp, ii asteapta demisia

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca il va demite marti pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu-si va de demisia.

Rares Bogdan: inainte de a candida la prezidentiale, Viorica Dancila ar trebui sa urmeze inca o data scoala liceala

Inainte de a candida la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila ar trebui sa urmeze inca o data scoala liceala, a declarat la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan. El considera ca actualul premier nu ar avea nici o sansa sa intre in turul al doilea, apreciind ca ar fi rusinos pentru alegatorii din partea stanga sa o aleaga pe Dancila.

Viorica Dancila, intalnire cu Tariceanu si Ponta pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul PSD

Luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si stabileasca in Biroul Politic candidatul la prezidentiale, premierul Viorica Dancila se va intalni cu Victor Ponta si cu Calin Popescu Tariceanu pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul partidului. Aceasta, in conditiile in care ALDE a anuntat ca ar vrea si el propriul candidat, pe Tariceanu, iar Pro Romania ar merge pe mana Gabrielei Firea. intre timp, in PSD se ascut cutitele, Viorica Dancila si Gabriela Firea atacandu-se reciproc pe tema candidaturii la Cotroceni.

Viorica Dancila s-a plans in CEX ca a fost prizoniera lui Liviu Dragnea: Nu am avut voie sa fac nimic

Premierul Viorica Dancila, care intre timp a fost aleasa sa reprezinte PSD la alegerile prezidentiale din toamna, a afirmat, in Comitetul Executiv al formatiunii, ca a fost izolata in Guvern timp de sase.

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu cu privire la candidatul pentru alegerile prezidentiale, dupa intalnirile pe care le-a avut cu presedintele PSD si liderul ALDE. Ponta a precizat ca discutiile nu au avut niun rezultat. Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor pentru alegerile prezidentiale Victor Ponta s-a intalnit, .

Viorica Dancila nu vrea sa-i raspunda Gabrielei Firea in public: Atunci cand iesi in spatiul public si iti ataci colegii sau presedintele partidului, acest lucru se face doar pentru imagine

Viorica Dancila, presedintele PSD,nu vrea sa-i raspunda in public atacurilor lansate de Gabriela Firea, ci in interiorul partidului, pentru ca premierul considera ca cine-si acuza colegii in fata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )