Libnet.ro
UNICEF

06:31

Cine va fabrica camioane militare pentru Ministerul de Interne

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine va fabrica camioane militare pentru Ministerul de Interne

Compania Renault Truck Defence a incheiat un acord de colaborare cu uzina MFA Mizil pentru fabricarea de camioane militare si autospeciale pentru Ministerul de Interne, insa inceperea productiei in Romania este conditionata de bugetele ministerelor. continuă pe Wall-Street Ro

Crin Antonescu: Andrei Gerea este propunerea PNL pentru Ministerul Economiei / Gerea: Este un minister greu, imi doresc din tot sufletul sa avem succes

Andrei Gerea este propunerea PNL pentru Ministerul Economiei, a anuntat liderul liberal Crin Antonescu, confirmind informatia publicata in premiera de HotNews. ro. Este un minister greu si foarte important, politicile din acest minister au legatura cu exploatarile actuale si viitoare, a afirmat Crin Antonescu. Este unul dintre cele mai importante ministere, a adaugat Crin Antonescu. Este un minister greu, traversam o perioada dificila cu totii. Imi doresc din tot sufletul sa avem succes. Sper sa am aceeasi performanta pe care am avut-o in toate locurile in care am fost pana acum, a declarat Andrei Gerea.

Cum arata cursa din PNL pentru Ministerul Economiei.

Conducerea PNL se va reuni, astazi, pentru a discuta despre nominalizarea pentru Ministerul Economiei, ramas vacant dupa demisia lui Varujan Vosganian. O prima intalnire la varful PNL, desfasurata duminica, s-a incheiat fara o decizie clara. Printre liberali se discuta ca seful PNL, Crin Antonescu, ar putea veni cu o propunere surpriza, care sa dea peste cap variantele discutate in partid. Deocamdata, in PNL s-au conturat doua posibile scenarii. Primul vizeaza nominalizarea unui tehnocrat, iar .

Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru functia de Ministru al Economiei, este deputat liberal de Arges aflat la al treilea mandat consecutiv. Cunoscut ca un apropiat al lui Crin Antonescu si al lui Daniel Chitoiu, Gerea este liderul deputatilor PNL si vicepresedintele Comisiei speciale din Parlament privind proiectul de la Rosia Montana. Gerea este economist cu studiile absolvite la ASE in 1997, inainte lucrand ca electronist. Din 1997 si pana in 2004, Gerea a lucrat numai in domeniul bancar .

Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei. Despre creditele la banca: Am avut rescadentari si restante, ca un om normal

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru functia de Ministru al Economiei, este deputat liberal de Arges aflat la al treilea mandat consecutiv. Cunoscut ca un apropiat al lui Crin Antonescu si al lui Daniel Chitoiu, Gerea este liderul deputatilor PNL si vicepresedintele Comisiei speciale din Parlament privind proiectul de la Rosia Montana. Gerea este economist cu studiile absolvite la ASE in 1997, la 29 de ani, inainte lucrand ca electronist. Din 1997 si pana in 2004, Gerea a lucrat numai in domeniul bancar. Punctul maxim al carierei sale in mediul privat a fost postul de director al sucursalei Pitesti a Bancii Tiriac 2002 - 2004). In CV-ul oficial apar si citeva informatii care necesita clarificari: Gerea sustine ca in 2002-2004 a lucrat concomitent la Alpha Bank si Banca Tiriac. Vezi in articol un VIDEO cu Andrei Gerea pregatind retete turcesti la emisiunea Cireasa de pe tort.

Vosganian, despre propunerea PNL pentru ministerul Economiei: Andrei Gerea, iti tinem pumnii!

Propunerea PNL pentru preluarea portofoliuluiEconomiei,Andrei Gerea, se bucura de sustinerea fostului ministru Varuajan Vosganian, care il recomanda drept unul dintre reprezentantii de seama ai noii.

Crin Antonescu: Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

CrinAntonescu a anuntat, marti, in urma sedintei BPN a PNL, ca propunerea liberalilor pentru conducerea Ministerului Economiei este Andrei Gerea. Domnul Andrei Gerea, fostul lider al grupului parlamentar.

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )