Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cine a fost cea mai zgarcita femeie de pe Planeta. Povestile despre cum strangea banii au ramas in istorie. Iata cateva dintre ele!

Antena3 Antena3,
Cine a fost cea mai zgarcita femeie de pe Planeta. Povestile despre cum strangea banii au ramas in istorie. Iata cateva dintre ele!

E greu sa acorzi titlul celui mai zgarcit om din lume. Cu toate acestea, una dintre cele mai avare persoane din istorie ar fi fost Hetty Green, o femeie de afaceri supranumita Vrajitoarea de pe Wall Street. continuă pe Antena3

Rihanna, cea mai bogata cantareata din lume: cum a reusit sa stranga o averea uriasa desi nu a mai lansat un album de trei ani

Rihanna 31 de ani) a fost desemnata de revista Forbes cea mai bogata cantareata din lume, artista reusind sa stranga o avere impresionanta chiar daca nu a mai lansat un album de trei ani.

Rihanna, cea mai bogata cantareata din lume: cum a reusit sa stranga o avere uriasa desi nu a mai lansat un album de trei ani

Rihanna 31 de ani) a fost desemnata de revista Forbes cea mai bogata cantareata din lume, artista reusind sa stranga o avere impresionanta chiar daca nu a mai lansat un album de trei ani.

Avertizare de la meteorologi: Pana vineri noapte vor fi in continuare ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au anuntat miercuri ca ploile torentiale si vijeliile se vor mentine in cea mai mare parte a tarii pana vineri seara, la ora 23. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben pentru 25 de judete, unde se vor acumula cantitati de apa insemnate.

Andrei Nastase: Cea mai mare probabilitate sunt alegerile anticipate

Presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, copresedintele blocului ACUM, considera ca cea mai mare probabilitate sunt alegerile parlamentare anticipate. in opinia lui, acest lucru si-l doreste liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc. Declaratia a fost facuta la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8, transmite IPN.

FOTO Cea mai mare fortificatie medievala din lume. Cetatea Praga, de la capetele incoronate la Hitler si Kafka

Potrivit Cartii Recordurilor, Guinness Book of Records, Complexul Castelului Praga este considerat cea mai vasta incinta fortificata veche din lume. Este in patrimoniul mondial UNESCO si a fost resedinta multor capete incoronate ale lumii.

VIDEO S-a redeschis circulatia pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara

Circulatia pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara care strabate Muntii Parang, a fost redeschisa de astazi.

Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Nu trebuie sa fie amator de pisici ca sa stii ca nu toate pisicile sunt la fel. Printre ele, se numara unele mai mici, alte mai mari, unele mai destepte si alte mai putin. Cu toate acestea niciuna nu are mai multe superlative absolute sub centura decat felina din imaginea de ma sus. Este intitulata [] .

Un nou succes pentru Simona Halep. A reusit cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a castigat ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul profesionist feminin, a anuntat, miercuri,.

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa se afla in Romania. Cum arata investitia de 20 milioane de euro a unui austriac

Un fermier austriac a finalizat, la marginea municipiului bihorean Salonta, dupa 8 ani de investitii in valoare de peste 20 milioane de euro, cea mai mare ferma de bizoni americani, in care sunt crescute peste 700 dintre cele 5. 000 de exemplare inregistrate oficial in Europa.

Se spune ca aceasta este cea mai puternica rugaciune ortodoxa

Multi credinciosi o considera drept cea mai puternica rugaciune ortodoxa. Forta ei este atat de mare incat ne fereste de blesteme si ne ajuta sa devenim mai buni in momentele in care simtim ca nu mai e loc de omenie pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )