Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine a fost Corneliu Vadim Tudor

Antena3 Antena3,
Cine a fost Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut pe 28 noiembrie 1949 la Bucuresti, fiul lui Ilie si Eugenia. A fost de profesie sociolog, iar mai apoi a obtinut un doctorat in istorie. S-a facut remarcat in spatiul public prin. continuă pe Antena3

Cine este medicul care l-a ingrijit pe Corneliu Vadim Tudor

Ion Tintoiu, medic primar interne-cardiologie, a fost doctorul care l-a ingrijit pe Corneliu Vadim Tudor cand a ajuns, luni dimineata, la Spitalul Militar din Capitala, a anuntat Victor Ciutacu.

VIDEO. Scandalurile in care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost jurnalist, scriitor si politician. A infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti de poezie si publicistica, a fondat Partidul Romania Mare si a candidat de cinci ori la presedintia Romaniei. Cu toate acestea, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de cele mai multe ori in atentia publica din cauza scandalurilor in care fie a fost implicat.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Pentru mine, el a ramas profesorul meu politic. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti ierte greselile lumesti, Tribunule!

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Calaraseanca Mariana Luca a intrat in politica la doar 26 de ani in partidul condus Vadim Tudor si pana in 2006 a fost presedinte al PRM Calarasi.

Ultimul interviu dat de Corneliu Vadim Tudor a fost pentru Antena 1

Ultimul interviu al lui Corneliu Vadim Tudor a fost acordat reporterilor de la Antena 1, in urma cu doar doua zile. Vadim Tudor vorbea atunci despre situatia fiicei lui Tudor Arghezi, Mitzura si il critica pe.

Corneliu Vadim Tudor si-a presimtit moartea. Hai, Moarte, sa bem o cafea

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seara, dupa ce in cursul dupa-amiezei a fost transportat de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace. Cu numai cateva zile inainte sa moara, Corneliu Vadim Tudor.

Dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: A vrut sa fie presedintele Stelei

Corneliu Vadim Tudor a murit. Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit la virsta de 65 de ani la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, scrie gsp. ro. Acesta a fost.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactia lui Dumitru Dragomir

Condoleante familiei. A fost un om bun politic, analist, a iubit poporul. Un patriot extraordinar, o minte colosala. Dumnezeu sa-l odihneasca. A plecat de tanar dintre noi. Era un om absolu.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Regrete pentru tribunul PRM: Ar fi putut face politica la alt nivel fata de ceilalti, daca i s-ar fi dat sansa

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Laurentiu Marin a fost in anii 2000 cel mai tanar consilier judetean al Constantei, din partea PRM, la numai 23 de ani.

Funar: Nu-mi vine sa cred ca Corneliu Vadim Tudor nu mai e printre noi

Gheorghe Funar, fost secretar general al PRM, regreta decesul presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, cu care a colaborat foarte multa vreme. imi pare foarte rau ca s-a prapadit Vadim. Nici acum nu-mi vine.

Gheorghe Funar, reactie scandaloasa la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Cuvinte grele

Gheorghe Funar, fost secretar general al PRM, regreta decesul presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, cu care a colaborat foarte multa vreme. imi pare foarte rau ca s-a prapadit Vadim. Nici acum nu-mi vine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )