Libnet.ro
UNICEF

18:30

Draga Olteanu Matei, despre rolul fabulos din comedia Nea Marin Miliardar: Am fost si acolo, la Bailesti

Adevărul Adevărul,
Draga Olteanu Matei, despre rolul fabulos din comedia Nea Marin Miliardar: Am fost si acolo, la Bailesti

Indragita actrita Draga Olteanu Matei a murit la varsta de 87 de ani. Unul din rolurile memorabile cu care ne-a incantat a fost personajul Veta din comedia Nea Marin Miliardar, unde a jucat alaturi de Amza Pellea. continuă pe Adevărul

Draga Olteanu Matei s-a stins din viata. Motivul pentru care actrita nu a avut copii

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, la varsta de 87 de ani. Aceasta a fost casatorita cu Ion Matei, insa ce.

Alexandru Arsinel: Draga Olteanu Matei, o pierdere imensa. Din ce in ce mai multi colegi din generatia sfanta a teatrului romanesc dispar (VIDEO)

Marele actor Alexandru Arsinel spune ca regretata Draga Olteanu Matei, care a decedat in noaptea de marti spre miercuri, era in primul rand un munte de personalitate. Acum cateva zile Gaitan, acum Draga.

Draga Olteanu Matei a murit. Ce parere avea actrita despre moarte in ultimul sau interviu

Teatrul si filmul romanesc este in doliu dupa ce marea actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata la varsta de 87 de ani. Vedeta, care a suferit enorm la moartea sotului sau, recunostea mereuca es.

Cum a trait Draga Olteanu Matei inainte sa moara. Momente tulburatoare: doar din mila unor prieteni

Una din cele mai mari personalitati a scenei si cinematografiei s-a stins in aceasta dimineata. Draga Olteanu Matei s-a stins din viata la spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Dupa o cariera stralucita, regretata doamna a teatrului romanesc, traia din mila prietenilor. Draga Olteanu Matei, o viata ca-n filme Inconfundabila atat prin modestie, dar si talent, .

Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce Draga Olteanu Matei a murit. Rar se intampla asa ceva

Conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi a decis sa faca un gest aparte in semn de respect pentru una din cele mai mari actrite ale teatrului romanesc. Ce au decis sa faca oficialii institutiei medicale dupa ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viata? Deces Draga Olteanu Matei: Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon .

Florin Piersic, mesaj extrem de trist dupa moartea actritei Draga Olteanu Matei

Zi foarte trista pentru romani, dupa ce indragita actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in urma complicatiilor provocate de o hemoragie digestiva. Vestea l-a marcat profund si pe Florin Piersic. Desi posteaza foarte rar, marele actor a postat pe Facebook un mesaj extrem de trist.

Mesaje emotionante la moartea actritei Draga Olteanu Matei:O comoara de inteligenta, umor, autoironie si har pe care le pot duce doar cei magistrali

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata miercuri, la varsta de 87 de ani, intr-un spital din Iasi. Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Alexandru Arsinel, Irina Pacurariu, Mircea Radu si Iulia Albu se numara printre cei care si-au exprimat regretul si au transmis mesaje de condoleante.

A murit Draga Olteanu Matei. in ce filme celebre a jucat

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in cursul noptii de 17 spre 18 noiembrie 2020, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, la varsta de 87 de ani. Aceasta era cunoscuta pentru numeroasele filme in.

Draga Olteanu Matei a murit. indragita actrita s-a stins pe patul de spital, la 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Medicii au declarat ca au vegheat-o pana in ultima clipa, insa nu au.

Oana Pellea, despre Draga Olteanu-Matei: Tare drag i-a fost lui tata de ea. Tare draga mi-a fost

Oana Pellea a transmis un mesaj de ramas-bun celei care va ramane in memoria romanilor drept una dintre cele mai apreciate actrite de comedie, Draga Olteanu Matei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )