Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine a fost Marin Moraru, marele actor care a murit la varsta de 79 de ani

Antena3 Antena3,
Cine a fost Marin Moraru, marele actor care a murit la varsta de 79 de ani

Marin Moraru a murit. in varsta de 79 de ani, actorul Marin Moraru Marinus, pentru prieteni) s-a nascut la 31 ianuarie 1937 la Bucuresti. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si. continuă pe Antena3

Oana Pellea despre decesul lui Marin Moraru: A plecat un actor si un om de geniu

Nu exista cuvinte. A plecat un actor si un om de geniu!, a scris duminica seara actrita Oana Pellea pe pagina sa de Facebook, la scurt timp dupa decesul marelui actor Marin Moraru.

Coincidenta amara a mortii lui Marin Moraru

Marele actor Marin Moraru a murit duminica, 21 august, la varsta de 79 de ani. Moraru se retrasese in ultimii ani din viata publica, suparat de cele ce se intamplau.

Momentul in care Marin Moraru a inceput sa planga intr-o emisiune tv VIDEO

Marin Moraru a murit. Marele actor lasa in urma sa zeci de roluri memorabile in piese de teatru si film. Dar si un enorm regret. Un rol pe care nu a apucat sa-l joace pentru a fost interzis de cenzura.

Marin Moraru a murit. De ce nu mai juca in filme si in piese de teatru

Marin Moraru a murit la varsta de 79 de ani. intr-un interviu acordat in urma cu un an, marele actor explica de ce nu mai joaca in piese de teatru si filme. Pentru ca nu mai.

Actorul Marin Moraru a murit la Spitalul Elias din Capitala (VIDEO)

Marele actor Marin Moraru a incetat din viata, duminica dupa-amiaza, la Spitalul Elias din Bucuresti, acolo unde era internat din 10 august. Actorul avea 79 de ani. Nu mi-e frica de moarte, ci de.

Marin Moraru a murit. Alexandru Arsinel: Un actor exceptional, de o discretie extraordinara

Marin Moraru a murit. Actorul Alexandru Arsinel a declarat, pentru AGERPRES, ca Marin Moraru a fost un actor exceptional, de o discretie si de o delicatete extraordinare. Mor in ultimul timp.

La moartea lui Marin Moraru

Cred ca una dintre cele mai reusite, dar si mai emotionante editii ale emisiunii Profesionistii, realizata pentru Televiziunea Romana de Eugenia Voda, a fost cea ce l-a avut ca invitat pe marele actor Marin Moraru.

Adio, domnule Marin Moraru! Acum, acolo sus, veti putea juca din nou Take, Ianke si Cadir! Distributia e completa!

Cred ca una dintre cele mai reusite, dar si mai emotionante editii ale emisiunii Profesionistii, realizata pentru Televiziunea Romana de Eugenia Voda, a fost cea ce l-a avut ca invitat pe marele actor Marin Moraru, scrie criticul de teatru Mircea Morariu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Marin Moraru a murit. Cuvintele tragice rostite de actor atunci cand a implinit 79 de ani

Marin Moraru a murit la varsta de 79 de ani. Cu ocazia zilei sale, Moraru a rostit cateva cuvinte pline de tristete si amar. Nu-mi doresc nimic de ziua mea, nici macar sanatate! Daca.

Marin Moraru a murit. Ion Besoiu: Dumnezeu ne lasa tot mai saraci

Marin Moraru a fost un mare artist, dar si un om cu un suflet foarte larg, a declarat actorul Ion Besoiu, citat de Agerpres. Dumnezeu ne lasa tot mai saraci. A mai disparut un mare artist, un mare actor, un .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )