Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marin Moraru a murit. Alexandru Arsinel: Un actor exceptional, de o discretie extraordinara

Antena3 Antena3,
Marin Moraru a murit. Alexandru Arsinel: Un actor exceptional, de o discretie extraordinara

Marin Moraru a murit. Actorul Alexandru Arsinel a declarat, pentru AGERPRES, ca Marin Moraru a fost un actor exceptional, de o discretie si de o delicatete extraordinare. Mor in ultimul timp. continuă pe Antena3

Marin Moraru a fost un actor exceptional si un om cu un suflet foarte larg, spun colegii lui

Actorul Alexandru Arsinel a declarat, pentru AGERPRES, ca Marin Moraru a fost un actor exceptional, de o discretie si de o delicatete extraordinare.

Marin Moraru a murit. Cuvintele tragice rostite de actor atunci cand a implinit 79 de ani

Marin Moraru a murit la varsta de 79 de ani. Cu ocazia zilei sale, Moraru a rostit cateva cuvinte pline de tristete si amar. Nu-mi doresc nimic de ziua mea, nici macar sanatate! Daca.

Coincidenta amara a mortii lui Marin Moraru

Marele actor Marin Moraru a murit duminica, 21 august, la varsta de 79 de ani. Moraru se retrasese in ultimii ani din viata publica, suparat de cele ce se intamplau.

Marin Moraru a murit. De ce nu mai juca in filme si in piese de teatru

Marin Moraru a murit la varsta de 79 de ani. intr-un interviu acordat in urma cu un an, marele actor explica de ce nu mai joaca in piese de teatru si filme. Pentru ca nu mai.

Marin Moraru a murit. Ion Besoiu: Dumnezeu ne lasa tot mai saraci

Marin Moraru a fost un mare artist, dar si un om cu un suflet foarte larg, a declarat actorul Ion Besoiu, citat de Agerpres. Dumnezeu ne lasa tot mai saraci. A mai disparut un mare artist, un mare actor, un .

Actorul Marin Moraru a murit la Spitalul Elias din Capitala (VIDEO)

Marele actor Marin Moraru a incetat din viata, duminica dupa-amiaza, la Spitalul Elias din Bucuresti, acolo unde era internat din 10 august. Actorul avea 79 de ani. Nu mi-e frica de moarte, ci de.

Oana Pellea despre decesul lui Marin Moraru: A plecat un actor si un om de geniu

Nu exista cuvinte. A plecat un actor si un om de geniu!, a scris duminica seara actrita Oana Pellea pe pagina sa de Facebook, la scurt timp dupa decesul marelui actor Marin Moraru.

Marin Moraru a murit: Romania nu mai e ce-a fost. Au aparut alpinisti politici, hoti si finantisti de groaza

Mihai Moraru a murit. intr-un interviu acordat gandul. info, in 2010, actorul Marin Moraru a vorbit despre sine, alegeri, sansa, nerabdare, roluri si Romania lipsita de.

Actorul Marin Moraru a murit duminica dupa-amiaza, la Spitalul Elias din Bucuresti. Avea 79 de ani

Actorul Marin Moraru a murit duminica, 21 august, la ora 17. 30, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. intr-un interviu acordat anul acesta, in preajma zilei sale de nastere 31 ianuarie), actorul spuneaca nu isi doreste nimic, nici macar sanatate.

Cine a fost Marin Moraru, marele actor care a murit la varsta de 79 de ani

Marin Moraru a murit. in varsta de 79 de ani, actorul Marin Moraru Marinus, pentru prieteni) s-a nascut la 31 ianuarie 1937 la Bucuresti. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )