Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine a fost olandezul acuzat ca a omorat-o pe fetita din Gura Sutii! Se afla mereu in apropierea copiilor

Playtech Playtech,
Cine a fost olandezul acuzat ca a omorat-o pe fetita din Gura Sutii! Se afla mereu in apropierea copiilor

Crima din Dambovita a socat toata Romania. Mai mult decat atat, gestul olandezului, principal suspect al uciderii fetitei de 11 ani a venit pe nepregatite. Nimeni nu s-ar fi gandit ca individul s-ar sinucide. Ce loc de munca avea acesta in Olanda si cum reusea sa fie in mijlocul copiilor? Cine a fost olandezul acuzat . continuă pe Playtech

Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii! Detaliu terifiant

O fetita de 11 ani din satul Gura Sutii, Dambovita, a disparut vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Copila a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp, duminica, pe un camp. Un cetatean olandez, principalul suspect. Noi imagini cu masina barbatului. Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a .

UPDATE Olandezul suspectat ca a ucis fetita din Dambovita s-a sinucis El ar fi intrat intentionat cu masina intr-un camion

Procuratura din provincia olandeza Brabantul de Nord a confirmat sinuciderea cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, relateaza presa locala. Autoritatile olandeze au transmis ca barbatul ar fi intrat intentionat cu masina intr-un camion pe o sosea din zona Escharen, sud-estul Olandei.

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

Olandezul suspectat ca ar fi ucis-o pe fetita din Dambovita, pus oficial sub acuzare pentru trei infractiuni. Unde se afla acum pedofilul

Olandezul in masina caruia a fost vazuta pentru ultima oara fetita din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru trei infractiuni: rapire, viol si omor. Autoritatile romane fac demersuri pentru aducerea in tara a pedofilului.

Imagini de la locul in care a fost gasita fetita din Dambovita. A disparut din Gura Sutii si i-au reperat cadavrul in Produlesti

Fetita disparuta vineri in timp ce s eintorcea de la scoala a fost gasita duminica, pe un camp din Dambovita. Micuta de 11 ani este decedata. Ea prezinta urme de violenta pe corp, iar politia a deschis un dosar penal. Principalul suspect este un olandez, potrivit mai multor surse. Imagini de la locul in care .

O mama din Gura Sutii, dezvaluire socanta: Fiica mea a fost la un pas sa fie rapita ca Adriana

Florentina Gheorghe, din Gura Sutii, a dezvaluit ca fetita ei, tot de 11 ani, ca si Mihaela Adriana Fieraru, a fost aproape de a fi rapita de doi straini care erau intr-o duba. Am avut o situatie.

Parchetul General preia cazul privind uciderea fetei de 11 ani din Gura Sutii

Parchetul General a anuntat, luni, ca a preluat cazul fetei de 11 ani din Gura Sutii disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala si gasita duminica moarta pe un camp din apropierea.

FOTO. Asemanarea infioratoare dintre fetita ucisa din Gura Sutii si copila din Olanda pe care individul o numea Mica mea printesa!

Johannes Visscher, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Mihaelei Adrian Fieraru, fetita de 11 ani din comuna Gura Sutii, avea cont pe un site de fotografii si a postat acolo mai multe imagini cu o fetita care.

UPDATE Olandezul suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru omor calificat, rapire si agresiune sexuala - surse

Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru trei infractiuni - omor calificat, lipsire de libertate prin rapire si agresiune sexuala, potrivit unor surse judiciare. Fetita de 11 ani din Gura Sutii a fost data disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala, iar duminica a fost gasita moarta pe un camp din apropierea localitatii.

Cum si-a sters olandezul urmele? Detalii incredibile din ancheta din Dambovita

Ies la iveala detalii incredibile din ancheta din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost rapita si ucisa de un olandez pedofil. Dupa crima, barbatul a dus masina in care se aflaseAdriana la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )