Libnet.ro
UNICEF

19:15

FOTO. Asemanarea infioratoare dintre fetita ucisa din Gura Sutii si copila din Olanda pe care individul o numea Mica mea printesa!

Antena3 Antena3,
FOTO. Asemanarea infioratoare dintre fetita ucisa din Gura Sutii si copila din Olanda pe care individul o numea Mica mea printesa!

Johannes Visscher, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Mihaelei Adrian Fieraru, fetita de 11 ani din comuna Gura Sutii, avea cont pe un site de fotografii si a postat acolo mai multe imagini cu o fetita care. continuă pe Antena3

Legatura dintre fetita ucisa la Gura Sutii si printesa olandezului. Asemanarea e izbitoare

Olandezul care a ucis-o pe Adriana Fieraru avea un cont pe un site de fotografii unde posta diverse poze cu acesta in compania unei fetite care seamana izbitor cu cea caruia i-a fost calau. Din ce in ce mai multe informatii socante ies la iveala acum. Cum arata printesa olandezului? Legatura dintre fetita ucisa de .

Noi imagini cu Adriana in viata, fetita ucisa din Dambovita. Ce au surprins camerele de supraveghere - VIDEO

Fetita de 11 ani disparuta in Dambovitaa fost ucisa la aproximativ o jumatate de ora dupa ce a fost rapita. Astfel, cand parintii i-au anuntat disparitia, Adriana Mihaela Feraru era deja.

Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii! Detaliu terifiant

O fetita de 11 ani din satul Gura Sutii, Dambovita, a disparut vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Copila a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp, duminica, pe un camp. Un cetatean olandez, principalul suspect. Noi imagini cu masina barbatului. Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a .

Cine a fost olandezul acuzat ca a omorat-o pe fetita din Gura Sutii! Se afla mereu in apropierea copiilor

Crima din Dambovita a socat toata Romania. Mai mult decat atat, gestul olandezului, principal suspect al uciderii fetitei de 11 ani a venit pe nepregatite. Nimeni nu s-ar fi gandit ca individul s-ar sinucide. Ce loc de munca avea acesta in Olanda si cum reusea sa fie in mijlocul copiilor? Cine a fost olandezul acuzat .

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

O mama din Gura Sutii, dezvaluire socanta: Fiica mea a fost la un pas sa fie rapita ca Adriana

Florentina Gheorghe, din Gura Sutii, a dezvaluit ca fetita ei, tot de 11 ani, ca si Mihaela Adriana Fieraru, a fost aproape de a fi rapita de doi straini care erau intr-o duba. Am avut o situatie.

Parchetul General preia cazul privind uciderea fetei de 11 ani din Gura Sutii

Parchetul General a anuntat, luni, ca a preluat cazul fetei de 11 ani din Gura Sutii disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala si gasita duminica moarta pe un camp din apropierea.

Fetita ucisa in Dambovita. Primarul comunei Gura Sutii: Putea sa fie oricare alt copil in locul Adrianei

Primarul din comuna Gura Sutii, Constantin Dinu, a declarat, luni, ca politistii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la Primarie si scoala inca din ziua anuntarii disparitiei fetei de 11.

Tatal Adrianei, fetita ucisa in Dambovita: Sotia e la spital, nici nu stie ca e moarta fata

Fetita de 11 ani disparuta in Dambovita a fost ucisa la aproximativ o jumatate de ora dupa ce a fost rapita. Astfel, cand parintii i-au anuntat disparitia, Adriana Mihaela Feraru era deja moarta, spun.

Imagini de la locul in care a fost gasita fetita din Dambovita. A disparut din Gura Sutii si i-au reperat cadavrul in Produlesti

Fetita disparuta vineri in timp ce s eintorcea de la scoala a fost gasita duminica, pe un camp din Dambovita. Micuta de 11 ani este decedata. Ea prezinta urme de violenta pe corp, iar politia a deschis un dosar penal. Principalul suspect este un olandez, potrivit mai multor surse. Imagini de la locul in care .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )