Libnet.ro
UNICEF

06:30

Pe cine ar gratia Viorica Dancila daca ar ajunge presedintele Romaniei: cine este vizat

Antena3 Antena3,
Pe cine ar gratia Viorica Dancila daca ar ajunge presedintele Romaniei: cine este vizat

Candidatul PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat joi, la Sinteza Zilei,ca daca va ajunge presedintele Romaniei nu ar gratia persoane condamnate pentrufapte de coruptie, dar ar fi. continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA: inca astept ca presedintele sa accepte invitatia la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita

Presedintele PSD, Viorica Dancila, afirma ca are rabdare si ca il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis sa gaseasca intelepciunea, taria si curajul de a accepta invitatia sa la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita.

Teodorovici: Viorica Dancila e mai puternica

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, considera ca Viorica Dancila, candidat al social-democratilor la alegerile prezidentiale, este mai puternica dupa rezultatul obtinut in primul tur de scrutin s.

Cote la pariuri pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019. Cat castigi daca pariezi pe Viorica Dancila

Casele de pariuri din Romania au afisat cotele pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale. Marea batalie pentru Palatul Cotroceni se da intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Presedintele Romaniei este mare favorit la pariuri, dar cei care isi pun banii pe Viorica Dancila pot castiga o suma uriasa, daca liderul PSD castiga alegerile. Viorica Dancila .

Ce masuri ia Viorica Dancila, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cum planuieste sa ii ia fata lui Iohannis

Viorica Dancila vrea sa participe la o dezbatere electorala cu adversarul din turul 2 al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis. Presedintele PSD a anuntat ca ii va trimite o scrisoare presedintelui Romaniei si il va invita sa vorbeasca impreuna despre lucrurile pe care cei doi le-au realizat pentru romani. Viorica Dancila vrea dezbatere electorala cu adversarul .

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Mi-as fi dorit sa fie si Klaus Iohannis

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadeala Sinteza Zilei l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru decizia sa de a nu veni la nicio dezbatere in fata.

Viorica Dancila: Cel mai important este ca am reusit sa intram in turul doi

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, marti seara, ca accederea sa in turul al doilea al alegerilor pentru functia de presedinte al Romaniei este cel mai important lucru pe.

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis, dupa ce a refuzat dezbaterea: Cred ca ii e teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce actualul presedintele al Romaniei a refuzat dezbaterea propusa de PSD. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare.

Viorica Dancila ii scrie lui Iohannis si il invita la dezbatere electorala

PSD va trimite o invitatie scrisa adresata echipei de campanie a lui Klaus Iohannis pentru organizarea unor dezbateri electorale intre liderul PSD Viorica Dancila si presedintele Romaniei, inainte de al doilea tur de scrutin al prezidentialelor, au.

Vot PSD alegeri prezidentiale 2019. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila

Alegeri prezidentiale 2019. Votul masiv in Diaspora a adus ingrijorare in casa PSD, dar a si demonstrat partidului cine sunt fideli culorii rosii. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila? Vot PSD alegeri prezidentiale 2019. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila? Primul tur al alegerilor prezidentiale 2019 s-a incheiat duminica seara, 10 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )