Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cine injura mai mult: barbatii sau femeile?

Antena3 Antena3,
Cine injura mai mult: barbatii sau femeile?

Cercetatorii au aflat care dintre cele doua sexe injura mai mult. Oamenii de stiinta s-au declarat confuzi cu privire la sexul care vorbeste cel mai mult, dar stiu cu siguranta ca femeile sunt mai. continuă pe Antena3

Politica ar trebui sa insemne mai mult dialog

Fostul premier Dacian Ciolos a afirmat astazi ca politica ar trebui sa insemne mai mult dialog cu oamenii, atunci cand se pregatesc programe politice si cand se guverneaza, precizand ca dialogurile la mici si bere sunt bune, dar nu suficiente, declara News. ro.

SUA vor regreta mai mult ca oricnd daca abandoneaza acordul nuclear, avertizeaza presedintele Iranului

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a avertizat duminica SUA ca vor regreta mai mult ca oricand daca decid sa iasa din acordul international privind programul nuclear iranian, asa cum a amenintat presedintele american Donald Trump, relateaza AFP si Reuters, citate deAgerpres.

Dica: Antrenorul celor de la CFR ar trebui sa ne respecte mai mult

Nicolae Dica, tehnicianul echipei FCSB, este de parere ca omologul sau de la CFR Cluj, Dan Petrescu, ar trebui sa arate mai mult respect pentru formatia ros-albastra.

Corina Chiorean, g7: Retailul se transforma tot mai mult in loc de testare, experimentare si interactiune cu produse noi

2017 a inseamnat pentru g7 afaceri de aproximativ 8 milioane de euro si proiecte din ce in ce mai diferite fata de anii anteriori, pornind de la schimbarile ce au loc in comportamentul de consum pe care brandurile mizeaza. Retailul se transforma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )