Libnet.ro
UNICEF

14:30

Politica ar trebui sa insemne mai mult dialog

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politica ar trebui sa insemne mai mult dialog

Fostul premier Dacian Ciolos a afirmat astazi ca politica ar trebui sa insemne mai mult dialog cu oamenii, atunci cand se pregatesc programe politice si cand se guverneaza, precizand ca dialogurile la mici si bere sunt bune, dar nu suficiente, declara News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos, de ziua Europei:Dialogurile la mici si bere sunt bune, dar nu suficiente, pentru ca ne tin in logica celor care cer si a celor care dau

Dacian Ciolos a scris, miercuri, pe Facebook un mesaj de ziua Europei prin care a declarat ca politica ar trebui sa insemne mai mult dialog cu oamenii si ca discutiile la mici si bere sunt bune, dar parca nu suficiente. Acesta a adaugat ca cea mai buna modalitate de a sarbatori ziua Europei este sa ne gandim la ce avem de facut pentru Romania si a anuntat, astfel, lansarea unui proiect de consultare nationala al Platformei Romania 100.

Dica: Antrenorul celor de la CFR ar trebui sa ne respecte mai mult

Nicolae Dica, tehnicianul echipei FCSB, este de parere ca omologul sau de la CFR Cluj, Dan Petrescu, ar trebui sa arate mai mult respect pentru formatia ros-albastra.

Fostul premier Sorin Grindeanu a sosit marti la DNA

Fostul premier Sorin Grindeanu a sosit marti la DNA, el afirmand ca a fost chemat in calitate de martor. Grindeanu s-a mai aflat la DNA in 13 septembrie 2017, unde a fost audiat peste 3 ore, tot in aceeasi calitate, fara a spune in ce dosar.

Fostul premier Sorin Grindeanu audiat la DNA in dosarul Belina

Fostul premier Sorin Grindeanu a sosit marti la DNA, el afirmand ca a fost chemat in calitate de martor. Grindeanu s-a mai aflat la DNA in 13 septembrie 2017, unde a fost audiat peste 3 ore, tot in aceeasi calitate, fara a spune in ce dosar. Astazi este audiat in dosarul Belina.

Fostul premier Sorin Grindeanu, la DNA: Am spus adevarul asa cum a fost. Acum am o relatie sinusoidala cu Liviu Dragnea

Fostul premier Sorin Grindeanu a ajuns in urma cu putin timp la DNA. La intrarea in sediul directiei anticoruptie, actualul sef al ANCOM a afirmat ca a fost chemat in calitate de martor.

Fostul premier Sorin Grindeanu, la DNA

Fostul premier Sorin Grindeanu s-a prezentat, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie, in calitate de martor.

Fostul premier Sorin Grindeanu, la DNA

Fostul premier Sorin Grindeanu s-a prezentat marti la DNA, el afirmand ca a fost chemat in calitate de martor, dar nu a specificat in ce dosar, relateaza News. ro.

Fostul premier Sorin Grindeanu, la DNA

Fostul premier Sorin Grindeanu a ajuns in urma cu putin timp la DNA. La intrarea in sediul directiei anticoruptie, actualul sef al ANCOM a afirmat ca a fost chemat in calitate de martor.

Cine injura mai mult: barbatii sau femeile?

Cercetatorii au aflat care dintre cele doua sexe injura mai mult. Oamenii de stiinta s-au declarat confuzi cu privire la sexul care vorbeste cel mai mult, dar stiu cu siguranta ca femeile sunt mai.

SUA vor regreta mai mult ca oricnd daca abandoneaza acordul nuclear, avertizeaza presedintele Iranului

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a avertizat duminica SUA ca vor regreta mai mult ca oricand daca decid sa iasa din acordul international privind programul nuclear iranian, asa cum a amenintat presedintele american Donald Trump, relateaza AFP si Reuters, citate deAgerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )