Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cine ne intoxica cu gazul din Marea Neagra: Viktor Orban sau Teodor Melescanu?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cine ne intoxica cu gazul din Marea Neagra: Viktor Orban sau Teodor Melescanu?

Viktor Orban: Vom putea incheia foarte curand un acord care sa ne permita sa importam, anual, peste patru miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania, pentru urmatorii 15 ani *Parlamentarii opozitiei iau ministrii la intrebari referitor la exportul de gaze catre Ungaria *Orban: La licitatia pentru gazele din Marea Neagra, primele trei locuri au fost ocupate de companii maghiare *Razvan Nicolescu spune: Este foarte important sa facem distinctie intre rezervarea de capacitate pentru o conducta ce nu a fost construita si contracte ferme de furnizare Premierul ungar Viktor Orban a contrariat, la finalul saptamanii trecute, opinia publica din Romania, anuntand, la Budapesta, ca Ungaria va importa in viitor cantitati semnificative de gaze din Romania, reducand, astfel, dependenta de gazele rusesti. Afirmatiile liderului de la Budapesta au inflamat presa din Romania, dar si pe unii politicieni si analisti, care au sustinut ca un astfel de demers ar insemna tradarea intereselor nationale. continuă pe Ziarul Bursa

Subiectele zilei:Cati bani aduc Romaniei studentii straini?;Motostivuitorul cabinetului Dancila sau despre ofensiva imposturii;Ungaria vrea gazul romanesc din Marea Neagra. Ce mize se ascund in spatele declaratiilor lui Viktor Orban

Viata de salvamontist, o lupta cu secundele pe marginea prapastiei. Moartea ii pandeste la fiecare interventie, dar au salarii de 2. 000 de lei. La intrebarea cand ati primit ultima oara echipament?, seful de la Salvamont Busteni raspunde Nu stiu, trebuie sa caut in scripte. Atat de mult a trecut. Raspunsul DNA. Cand procurorii si inculpatii se acuza reciproc de santaj, sa avem incredere in institutii. Procurorii n-au voie sa faca mizerii atunci cand ii cerceteaza pe mizerabili. Pentru simplul motiv ca, daca procurorii nu respecta legea, atunci ei ii ajuta, involuntar sau premeditat, pe cei care o incalca.

VIDEO Nava petroliera care lua apa, salvata din Marea Neagra si adusa in Portul Constanta

Autoritatile portuare au intervenit in cursul noptii de marti spre miercuri pentru salvarea unei nave care transporta produse petroliere, pavilion Republica Moldova, la bordul caruia se aflau sapte persoane, dupa ce aceasta incepuse sa ia apa in sala masinilor.

Ungaria vrea gazul romanesc din Marea Neagra. Ce mize se ascund in spatele declaratiilor lui Viktor Orban si ce planuri au maghiarii

Ungaria are un plan cu gazoductul BRUA, in timp ce Romania doarme in bocanci. in timp ce vecinii nostri au o politica energetica cristalizata si coerenta, autoritatile noastre fac ce se pricep mai bine: se balbaie, dau din colt in colt si dovedesc o crasa lipsa de transparenta si de viziune.

Ungaria vrea gazul romanesc din Marea Neagra. Ce mize se ascund in spatele declaratiilor lui Viktor Orban

Ungaria are un plan cu gazoductul BRUA iar Romania doarme in bocanci. in timp ce vecinii nostri au o politica energetica cristalizata si coerenta, autoritatile noastre fac ce se pricep mai bine: se balbaie, dau din colt in colt si dovedesc o crasa lipsa de transparenta si de viziune.

Cum le vinde Viktor Orban ungurilor iluzia ca a rezolvat importul de gaze din Romania

Ungaria va semna in curand un acord care ii va permite sa importe anual 4 miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania, pentru urmatorii 15 ani, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute premierul ungar Viktor Orban. La ce se refera Viktor Orban, premierul aflat in campanie electorala si care proclama sfarsitul dependentei de gazele rusesti? E vorba, de fapt, despre un acord privind utilizarea viitorului gazoduct BRUA, care nu garanteaza insa intreaga cantitate de 4 miliarde metri cubi de gaze va fi exportata in Ungaria. Odata ce Romania va fi legata de piata vest-europeana via Ungaria - Austria, gazele romanesti vor fi cumparate de consumatorul care va oferi cele mai bune conditii.

Cum conduce Viktor Orban Ungaria spre o autocratie

Premierul de la Budapesta, Viktor Orban, a facut uz de forta legislativa pentru a instaura un tip mai bland de autocratie care combina capitalismul de cumetrie si cultura politica a partidului unic.

Analiza NYTimes: cum acaparat Viktor Orban puterea in Ungaria

Premierul de la Budapesta, Viktor Orban, a facut uz de forta legislativa pentru a instaura un tip mai bland de autocratie care combina capitalismul de cumetrie si cultura politica a partidului unic.

Incident in Marea Neagra: o nava militara britanica, ce venea din Romania, s-a intersectat cu un vas rusesc

O nava militara britanica si o nava militara rusa au trecut marti la o distanta mica una de cealalta in Marea Neagra, in apropiere de intrarea in Stramtoarea Bosfor. Conform presei din Marea Britanie, cele doua ambarcatiuni au fost la un pas de coliziune.

Salupa lansata la apa, pentru masurarea adancimii Canalului Dunare-Marea Neagra la confluenta cu Dunarea

O ambarcatiune de masuratori hidrografice a fost lansata la apa pe Canalul Dunare-Marea Neagra, aceasta urmand a fi folosita in portiunea cea mai putin adanca a caii de navigatie. La confluenta cu Dunarea, in zona Cernavoda, senalul navigabil are cele mai mari depuneri de aluviuni, ceea ce face greu de folosit o ambarcatiune obisnuita.

SOS in Marea Neagra: Un tanc PETROLIER, in pericol de scufundare

In noaptea de marti spre miercuri s-a desfasurat o operatiune de salvare in Marea Neagra, dupa ce o nava cu produse petroliere a transmis un mesaj SOS. Nava aflata sub pavilion Republica Moldova se afla la 16.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )