Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu cine a jucat Viorica Dancila ping-pong? Replica premierului: Te remaniez

Antena3 Antena3,
Cu cine a jucat Viorica Dancila ping-pong? Replica premierului: Te remaniez

Premierul Viorica Dancila, alaturi de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici isi continua turneul prin organizatiile social-democrate din teritoriu, ajungand sambata la Sulina, acolo un au oferit un meci. continuă pe Antena3

Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, partida de ping-pong, la Sulina Dancila, catre Teodorovici: Te remaniez

Premierul Viorica Dancila si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat, sambata, o partida de ping-pong, intr-o tabara de copii de la Sulina, judetul Tulcea. Te remaniez, i-a spus, in gluma, premierul ministrului Finantelor.

VIDEO Viorica Dancila, desculta pe plaja la Sulina. A jucat ping-pong cu Teodorovici si si-a amintit cum inota Teodorovici le-a vorbit copiilor din tabara despre ciorba cu apa din Dunare pe care o manca el

Premierul Viorica Dancila este in turneu prin tara, alaturi de mai multi ministri, iar sambata a mers la Sulina, unde a deschis tabara pentru copiii din diaspora. Dancila, imbracata intr-o rochie inflorata, a jucat ping-pong cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Cum arata si ce face in timpul liber Irena Boclinca, atunci cand NU o PARODIAZA pe Viorica Dancila? INTERVIU in EXCLUSIVITATE pentru B1.RO (VIDEO)

Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Actrita a vorbit despre rolul sau care a facut-o cunoscuta in toata.

Remanierea bate la usa Guvernului. Cine sunt ministrii evaluati de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a anuntatvineri ca incepand de luni va efectua o analiza a cabinetului de ministri. in functie de aceasta evaluare va decide pe cine remanieaza. Premierul a precizat ca.

SCANDAL intre Codrin Stefanescu si Viorica Dancila! Reinvie STATUL PARALEL - Scenariile premierului se fac in alta parte, nu in partid

Codrin Stefanescu o ataca din noi pe Viorica Dancila, dupa ce premierul a spus, vineri, ca nu exista nicio lista neagra in partid, asa cum anuntase fostul secretar general al PSD si spune despre.

Viorica Dancila isi face un departament pentru monitorizarea investitiilor: Cine nu respecta termenele pleaca acasa

Guvernul va infiinta departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura, in subordinea prim-ministrului, a anuntat miercuri premierul Viorica Dancila. Acesta sustine ca va fi urmarit fiecare mare proiect.

Viorica Dancila: Romania are nevoie de proiecte de dezvoltare, iar cine nu respecta termenele pleaca acasa, fara exceptie

Premierul Viorica Dancila a anuntat in cadrul unei sedinte ca Guvernul dovedeste flexibilitate in relatia cu investitorii economici, spijinind mediul de afaceri si prosperitatea economiei.

Viorica Dancila infiinteaza un departament pentru monitorizarea investitiilor: Cine nu respecta termenele asumate pleaca acasa, fara exceptie!

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca Guvernul va inffinta un departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura.

Viorica Dancila si Klaus Iohannis, uniti pentru un proiect foarte important. Ne vom lupta pana in ultima clipa!

Viorica Dancila si Klaus Iohannis isi unesc fortele in cadrul unui nou proiect. Ne vom lupta pana in ultima clipa pentru a obtine un portofoliu important la Bruxelles. Viorica Dancila si Klaus Iohannis, uniti pentru un proiect Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, in cursul zilei de ieri, ca a purtat o discute cu presedintele Klaus .

VIDEO Viorica Dancila, asa cum nu ai mai vazut-o: a fost filmata in timp ce intra desculta in mare si juca ping-pong cu Teodorovici

Premierul Viorica Dancila s-a aflat, sambata, la Sulina unde a participat la un eveniment dedicat taberelor de copii. Dupa reuniunile oficiale, insa, sefa Guvernului s-a distrat jucand ping-pong cu Eugen Teodorovici si plimbandu-se desculta pe plaja. A incercat chiar si apa marii. Premierul Viorica Dancila e mers sambata la Sulina impreuna cu vicepremierul Eugen .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1907 seconds )