Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila si Klaus Iohannis, uniti pentru un proiect foarte important. Ne vom lupta pana in ultima clipa!

Playtech Playtech,
Viorica Dancila si Klaus Iohannis, uniti pentru un proiect foarte important. Ne vom lupta pana in ultima clipa!

Viorica Dancila si Klaus Iohannis isi unesc fortele in cadrul unui nou proiect. Ne vom lupta pana in ultima clipa pentru a obtine un portofoliu important la Bruxelles. Viorica Dancila si Klaus Iohannis, uniti pentru un proiect Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, in cursul zilei de ieri, ca a purtat o discute cu presedintele Klaus . continuă pe Playtech

Viorica Dancila isi face un departament pentru monitorizarea investitiilor: Cine nu respecta termenele pleaca acasa

Guvernul va infiinta departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura, in subordinea prim-ministrului, a anuntat miercuri premierul Viorica Dancila. Acesta sustine ca va fi urmarit fiecare mare proiect.

Viorica Dancila infiinteaza un departament pentru monitorizarea investitiilor: Cine nu respecta termenele asumate pleaca acasa, fara exceptie!

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca Guvernul va inffinta un departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura.

Viorica Dancila face un CEx pentru a ne intelege si noi mai bine

Presedintele PSD si premierul Romaniei, Viorica Dancila a convocat o sedinta informala a Comitetului Executiv National, la Vila Lac, astazi la ora 18:00. Liderii din teritoriu sunt asteptati mai mult pentru a socializa, pentru a ne intelege si.

Cum arata si ce face in timpul liber Irena Boclinca, atunci cand NU o PARODIAZA pe Viorica Dancila? INTERVIU in EXCLUSIVITATE pentru B1.RO (VIDEO)

Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Actrita a vorbit despre rolul sau care a facut-o cunoscuta in toata.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la ambasada SUA

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc pentru prima data dupa Congresul PSD, in care prim-ministrul a fost ales si presedinte de partid. Cei doi vor participa la receptia.

VIORICA DANCILA: Este exclus sa plec comisar european

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a exclus, vineri, o candidatura a sa pentru un post de comisar european, precizand ca a purtat discutii cu presedintele Klaus Iohannis pe tema propunerii Romaniei la Comisia Europeana si i-a cerut acestuia sa aiba o abordare comuna in privinta portofoliului pe care tara noastra il va obtine in urma negocierilor care se vor purta la Bruxelles.

Cine este singurul candidat care il poate rade pe Klaus Iohannis. Scenariul-soc a lui Ion Cristoiu

Ion Cristoiu sustine ca singurul candidat care il poate rade pe Klaus Iohannis este Viorica Dancila. Doamna Dancila nu poate starni ura. Singura candidata care poate sa il rada pe Iohannis e ea.

Viorica Dancila: Este exclus sa plec comisar european. Am cerut presedintelui sa avem o abordare comuna in privinta portofoliului

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a exclus, vineri, o candidatura a sa pentru un post de comisar european, precizand ca a purtat discutii cu presedintele Klaus Iohannis pe tema propunerii.

Viorica Dancila: Prioritizarea investitiilor poate avea ca rezultat castigarea alegerilor prezidentiale

Premierul Viorica Dancilaa precizat la Tulcea caeste increzatoare in sansele partidului de a castiga cursa prezidentiala in favoarea actualului presedinte Klaus Iohannis, pe care il ofera ca.

Maia Sandu, primita de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni: Premierul moldovean se va intalni si cu Viorica Dancila, si cu reprezentantii Parlamentului (FOTO)

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita, marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Sefa executivului de la Chisinau se va mai intalni, la Bucuresti, cu premierul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )