Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cine nu mai prezinta test negativ la granita cu Grecia. Ministerul de Externe a facut anuntul acum

Playtech Playtech,
Cine nu mai prezinta test negativ la granita cu Grecia. Ministerul de Externe a facut anuntul acum

Ministerul de Externe a facut oficial anuntul! O categorie de oameni nu mai sunt nevoiti sa prezinte testul negativ de covid-19 la granita cu Grecia. Despre cine este vorba? Ei nu vor mai prezenta testul negativ la granita cu Grecia Ministerul Afacerilor Externe a anuntat oficial in cursul serii de vineri ca soferii camioanelor de . continuă pe Playtech

Toate persoanele care intra in Grecia pe cale terestra si maritima trebuie sa prezinte, din 17 august, un test negativ pentru COVID-19

Toate persoanele care intra in Grecia pe cale terestra si maritima vor trebui sa prezinte, incepand din 17 august, un test molecular negativ pentru coronavirus, prelevat cu 72 de ore inainte de sosire. De aceasta masura sunt vizati si transportatorii de marfuri si de persoane. Obligativitatea prezentarii unui astfel de test negativ se refera si la cei care vin cu avionul, dintr-o serie de state, intre care si Romania.

DE SAMBATA: Romanii vor intra in Serbia doar cu test negativ de coronavirus

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord, vor trebui sa prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anuntat vineri autoritatile de la Belgrad, transmite agentia DPA, preluat de Agerpres.

MAE: Soferii camioanelor de marfuri pot intra in Grecia fara test negativ pentru Covid

Autoritatile elene au revenit, vineri, asupra anumitor prevederi referitoare la masura de prezentare a unui test molecular negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2, prelevat cu 72 ore inainte de momentul intrarii pe teritoriul Republicii Elene, si au renuntat la obligativitatea detinerii unui test molecular negativ pentru Covid pentru soferii camioanelor pentru transportul de marfuri care se afla in tranzit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )