Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cine e Marius Budai, noul ministru al Muncii. Cand a terminat facultatea si unde

Adevărul Adevărul,
Cine e Marius Budai, noul ministru al Muncii. Cand a terminat facultatea si unde

Marius Budai, propunerea pentru Ministerul Muncii, e un parlamentar la primul mandat, acesta fiind in ultimul an presedintele Comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

Noul ministru al Muncii a terminat facultatea la 36 de ani. Ce-l recomanda

Marius Budai, propunerea pentru Ministerul Muncii, e un parlamentar la primul mandat, acesta fiind in ultimul an presedintele Comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor.

SURSE: Lia Olguta Vasilescu, mutata de PSD la Ministerul Transporturilor. Gabriel Les merge la Aparare. Cine va fi noul ministru al Muncii

Lia Olguta Vasilescu ar urma sa paraseasca Ministerul Muncii! Desi s-a vehiculat mult timp ca ar putea sa preia portofoliul de la Dezvoltare, surse politice sustin ca aceasta va fi mutata la Ministerul.

Marius Budai, sustinut pentru functia de ministru al Muncii

Presedintele Comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor, Marius Budai, a fost propus pentru functia de ministru al Muncii si Justitiei Sociale, potrivit votului exprimat in sedinta de luni a Comitetului Executiv CExN) al Partidului Social Democrat PSD).

Iohannis, decizie finala: cine va fi noul ministru PSD pus la Educatie

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a decis sa numeasca un nou ministru al Educatiei. PSD a inaintat-o ca propunere pe Ecaterina Andronescu. Iohannis a acceptat propunerea PSD si a numit-o peEcaterina Andronescu drept ministru al Educatiei. Este pentru a patra oara cand Andronescu preia sefia Ministerului Educatiei. Pe 16 noiembrie, presedintele a semnat decretul de numire.

MAREA BRITANIE: Stephen Barclay, noul ministru pentru Brexit

Stephen Barclay a fost numit noul ministru al Brexitului in Marea Britanie, informeaza BBC.

Cine este Marius Budai, propunerea PSD pentru a functia de ministru al Muncii

Marius-Constantin Budai este propunerea PSD pentru a prelua functie de ministru al Muncii de la Lia Olguta Vasilescu. El este presedintele Comisiei de buget-finante din camera Deputatilor, fiind la primul.

PROFIL Cine este Marius Budai, propus de PSD la Ministerul Muncii, n locul Liei Olguta Vasilescu - Deputat la primul mandat, fost director la Casa de Pensii Botosani

Marius-Constantin Budai, propus de PSD pentru functia de ministru al Muncii, in locul Liei Olguta Vasilescu, are 46 de ani, este deputat la primul mandat, membru al Comisiei de buget-finante, iar inainte de 2016 a fost director al Casei Judetene de Pensii Bucuresti. De asemenea, el a lucrat timp de 18 ani la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea Ecaterinei Andronescu in functia de ministru al Educatiei Nationale, informeaza Administratia Prezidentiala.

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD de numire a Ecaterinei Andronescu in functia de ministru al Educatiei.

Ecaterina Andronescu, noul MINISTRU AL EDUCATIEI! Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a senatoarei PSD Ecaterina Andronescu in functia de ministru al Educatiei. Locul ramas liber dupa demisia lui Valentin Popa i-a fost propu,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )