Libnet.ro
UNICEF

05:00

Noul ministru al Muncii a terminat facultatea la 36 de ani. Ce-l recomanda

Adevărul Adevărul,
Noul ministru al Muncii a terminat facultatea la 36 de ani. Ce-l recomanda

Marius Budai, propunerea pentru Ministerul Muncii, e un parlamentar la primul mandat, acesta fiind in ultimul an presedintele Comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

Cine e Marius Budai, noul ministru al Muncii. Cand a terminat facultatea si unde

Marius Budai, propunerea pentru Ministerul Muncii, e un parlamentar la primul mandat, acesta fiind in ultimul an presedintele Comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor.

SURSE: Lia Olguta Vasilescu, mutata de PSD la Ministerul Transporturilor. Gabriel Les merge la Aparare. Cine va fi noul ministru al Muncii

Lia Olguta Vasilescu ar urma sa paraseasca Ministerul Muncii! Desi s-a vehiculat mult timp ca ar putea sa preia portofoliul de la Dezvoltare, surse politice sustin ca aceasta va fi mutata la Ministerul.

MAREA BRITANIE: Stephen Barclay, noul ministru pentru Brexit

Stephen Barclay a fost numit noul ministru al Brexitului in Marea Britanie, informeaza BBC.

Din rau in mai rau. Noul ministru al Sportului, gafa penibila: credea ca voteaza Codul lui Hammurabi in Parlament

Senatorul Bogdan Matei este propunerea PSD pentru ministerul Tineretului si Sportului. La inceputul mandatului de parlamentar, Matei a fost autorul unei gafe penibile. Social-democratul a crezut ca pe masa alesilor va ajunge la vot si Codul lui Hammurabi, adica o serie de legi de acum 3. 700 ani.

Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea Ecaterinei Andronescu in functia de ministru al Educatiei Nationale, informeaza Administratia Prezidentiala.

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD de numire a Ecaterinei Andronescu in functia de ministru al Educatiei.

Ecaterina Andronescu, noul MINISTRU AL EDUCATIEI! Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a senatoarei PSD Ecaterina Andronescu in functia de ministru al Educatiei. Locul ramas liber dupa demisia lui Valentin Popa i-a fost propu,.

Oficial. Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educatiei. Ce decizii controversate a luat ca ministru de-a lungul timpului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire al Ecaterinei Andronescu in functia de ministru al Educatiei. Andronescu se afla la al patrulea mandat in fruntea acestui minister.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )