Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dezbatere Klaus Iohannis, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

Playtech Playtech,
Dezbatere Klaus Iohannis, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 20:45 Dupa 30 de ani de tranzitie si dispute profunde intre diferitele partide, e cazul sa ajungem in situatia in care un presedinte care stie ce e de facut si un guvern sa se apuce de treaba. Eu voi fi foarte ferm, chiar intransigent. Aceste discutii trebuie sa produca rezultate. Nu avem timp . continuă pe Playtech

Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 Liviu Dragnea daca a gresit, a platit pentru ceea ce a facut. Klaus Iohannis cum plateste, pentru ca avem un presedinte care a incalcat Constitutia. in primul rand a incalcat decizia Curtii Constitutionale, pentru ca nu a numit ministri interimari, va dau acest exemplu. , mai sustine candidatul PSD la prezidentiale.

CTP, invitat la dezbatarea pe care o va sustine Iohannis inainte de alegerile prezidentiale. Motivul pentru care l-a refuzat pe presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti, de la ora 19, la o dezbatere cu jurnalisti, analisti si politologi, in Aula Carol I, de la Biblioteca Centrala Universitara. La dezbatere vor fi prezenti jurnalisti de la mai multe posturi de televiziune, posturi radio sau din presa scrisa, precum si analisti si politologi. Printre jurnalistii invitati se .

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. DEZBATERE Klaus Iohannis. Rares Bogdan a oferit toate detaliile

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti, de la ora 19, la o dezbatere cu jurnalisti, analisti si politologi, in.

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. Iohannis sau Dancila? Dezbatere Klaus Iohannis LIVE marti, ora 19.00

Turul doi la alegeri prezidentiale 2019 va avea loc duminica, 24 noiembrie. Marti, 19 noiembrie, de la ora 19. 00, Scoala.

Presedintele PMP Neamt, Bogdan Gavrilescu, cere alegatorilor sa il voteze pe Klaus Iohannis in turul al doilea

Presedintele filialei PMP Neamt, Bogdan Gavrilescu, a transmis, luni, un mesaj catre toti membrii partidului si alegatorii din primul tur ai lui Theodor Paleologu sa iasa la vot si in turul al doilea si sa il voteze pe presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis: De la persoane care ma ataca cu mizerii xenofobe nu pot pur si simplu sa presupun ca au beneficiat de prima etapa esentiala de educatie

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a declarat luni ca nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dancila, lider al PSD, pentru ca aceasta reprezinta.

Mihai Gadea: Miza pentru dezbaterea organizata de Klaus Iohannis a crescut la cote uriase

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a declarat luni ca nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dancila, lider al PSD, pentru ca aceasta reprezinta un.

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3. ro va transmite live dezbaterea organizata de Klaus Iohannis la ora 19. 00,la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Printre jurnalistii invitati la dialog cu Iohannis se va afla si.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Decizia luata de BEC cu privire la sectiile de votare din strainatate

Biroul Electoral Central a stabilit, la solicitarea Ministerului Afacerilor Externe, procedura de inlocuire a presedintilor si loctiitorilor birourilor electorale ale sectiilor de votare din strainatate, la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )