Libnet.ro
UNICEF

06:45

Rasturnare de situatie! Viorel Catarama, din nou in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie! Viorel Catarama, din nou in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019

Viorel Catarama reintra in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019, dupa ce Curtea Contitutionala a Romaniei CCR) a invalidat decizia prin care Biroul Electoral Central BEC) i-a respins candidatura. Acesta sustine ca BEC a actionat in ultima vreme ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie. Viorel Catarama a reintrat in cursa pentru alegerile prezidentiale . continuă pe Playtech

Catarama ramane in cursa pentru Cotroceni

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis marti contestatia depusa de Viorel Catarama privind respin.

Decizia CCR rastoarna situatia. Viorel Catarama poate candida la alegerile prezidentiale: Nu pot sa nu remarc faptul ca, in ultimul timp, BEC tinde sa actioneze ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie

Viorel Catarama poate candida la alegerile prezidentiale din noiembrie, a decis Curtea Constitutionala a Romaniei cu unanimitate de voturi. Forul suprem a admis contestatia formulata impotriva.

Viorel Catarama, in cursa pentru prezidentiale. CCR i-a admis contestatia

Curtea Constitutionala a Romaniei a dispus inregistrarea de catre Biroul Electoral Central BEC) a candidaturii omului de afaceri Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din noiembrie. Potrivit unui.

Viorel Catarama, reactie dupa ce BEC i-a respins candidatura la prezidentiale: Voi depune contestatie la CCR

Viorel Catarama a avut o prima reactie dupa ce Biroul Electoral Central i-a respins sambata candidatura in cursa pentru prezidentiale. Presedintele Partidului Dreapta Liberala a declarat ca va depune.

Un candidat se retrage din cursa pentru Cotroceni: Am refuzat sa accept ofertele de pe piata neagra a semnaturilor

Dupa ce Viorel Catarama, presedintele PartiduluiDreapta Liberala , a fost respins din cauza semnaturile la BEC, un alt candidat anunta ca se retrage din cursa pentru Cotroceni. Candidatul Miscarii.

Cine sunt candidatii inscrisi in cursa pentru prezidentiale

Termenul limita de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central a expirat duminica, 22 septembrie, la ora 24:00. Biroul Electoral Central a validat inregistrarea candidaturilor lui Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu, Kelemen Hunor, Viorica Dancila si Theodor Paleologu, la alegerile prezidentiale. Curtea Constitutuionala a decis luni validarea candidaturii lui Viorel Catarama, al carui dosar a fost respins initial de Biroul Electoral Central. Tot luni ar urma sa fie dat un raspuns in privinta validarii candidaturilor lui Alexandru Cumpanasu, Ramona Bruynseels si Catalin Ivan.

Motivul pentru care BEC a invalidat candidatura lui Viorel Catarama. Ce a prezentat acesta institutiei

In timp ce alti candidati la alegerile prezidentiale nici macar nu s-au mai prezentat la BEC, candidatura lui Viorel Catarama a fost invalidata de institutie. Din ce motiv? Motivul pentru care BEC a invalidat candidatura lui Viorel Catarama Viorel Catarama si-a depus miercuri dosarul de candidatura la Biroul Electoral Central BEC), iar acesta a fost .

Surse: BEC a invalidat candidatura lui Viorel Catarama la prezidentiale

Candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale a fost invalidata de Biroul Electoral Central BEC), sustin surse politice pentru Adevarul. Motivul: mai multe semnaturi pareau falsuri. Catarama, fost membru PNL, conduce in prezent Partidul Dreapta Liberala.

Viorel Catarama se va adresa CCR dupa ce BEC i-a respins candidatura la Presedintie

Presedintele Partidului Dreapta Liberala, Viorel Catarama, anunta ca va depune contestatie la CCR dupa ce Biroul Electoral Central i-a respins candidatura la Presedintie si sustine ca nu are nicio suspiciune legata de semnaturile depuse pentru sustinerea candidaturii.

Viorel Catarama, dupa ce a promis 100.000 de euro recompensa pentru gasirea Alexandrei si Luizei: Informatiile pe care le-am primit par credibile

Viorel Catarama, fost vicepresedinte PNL si actual presedinte al Partidului Dreapta Liberala, a anuntat in urma cu o saptamana pe Facebook, ca ofera o recompensa de 100. 000 de euro pentru gasirea si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )