Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt cei doi tineri care au murit in accidentul de pe DN1. Ei plecau la munca, in strainatate

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei doi tineri care au murit in accidentul de pe DN1. Ei plecau la munca, in strainatate

Doi tineri din Vrancea, de 28 de ani, respectiv 26 de ani, si-au pierdut viata azi noapte intr-un accident produs pe DN1, in judetul Sibiu, in zona Hula Bradului. continuă pe Adevărul

Control judiciar pentru doi tineri care au talharit un baiat

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Adjud ii cerceteaza pe cei doi de comiterea infractiunii de talharie calificata.

Subiectele zilei: Harta abandonului scolar: n ce regiuni sunt cei mai multi tineri care au renuntat timpuriu la studii; Un romn, cel mai tnar angajat al Ministerului Economiei din Franta

Statul roman nu deconteaza diagnosticarea uneia dintre cele mai inspaimantatoare afectiuni! Cum se descurca un cuplu tanar cu o boala fara remediu! Familia Popa este una dintre cele 50 de familii. Ce cantitate de metale grele exista in fructele de mare din comert. Fructele de mare pot ascunde surprize neplacute pentru ca.

Doi tineri au murit in urma unui accident rutier pe strada Muncesti din Chisinau

Un barbat si o femeie, ambii de 31 de ani, au decedat intr-un accident rutier produs pe strada Muncesti din Capitala, noaptea trecuta, in jurul orei 1. Alti doi pasageri din acelasi automobil, de 28 si 29 de ani, s-au ales cu leziuni corporale.

Doi tineri au pierit intr-un accident pe DN 1, in timp ce se indreptau spre Sibiu

Doi tineri de 26, respectiv 29 de ani, din Vrancea, au murit in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce masina lor a intrat intr-un camion si apoi a ajuns intr-o alta masina, la Fantanita,.

VIDEO Doi tineri, printre care un angajat al unei companii de handling, retinuti pe Aeroportul Chisinau pentru furt din bagajele calatorilor

Dupa doua saptamani de filaj si analize operative, ofiterii de urmarire penala si investigatii speciale ai Politiei de Frontiera au retinut doi tneri care se ocupau cu sustragerea bunurilor din bagajele pasagerilor de pe Aeoportul International Chisinau.

Avocat batut si umilit de fratele unui fost politist din Craiova, pe care se pregatea sa-l reclame la DIICOT. Cei doi frati fac bani din trafic de persoane in Germania

Un avocat din Craiova a ajuns la spital dupa ce a fost batut de fratele unui fost politist din oras. Avocatul urma sa depuna plangere in numele unei cliente care-i acuza pe cei doi frati de implicare in traficul de persoane la nivel european.

Harta abandonului scolar: in ce regiuni sunt cei mai multi tineri care au renuntat timpuriu la studii

Rata cea mai mare de abandon scolar se afla in regiunea de nord-est 23,6%), respectiv sud-est 22,4%). Cel putin asa releva datele transmise de Monitorul Social, care arata ca in Bucuresti abandonul scolar este cel mai mic, si-anume: 5,5%.

Cine sunt premiantii propagandei ruse n presa din Romnia

Site-ul in limba romana al platformei ruse de propaganda Sputnik a publicat, la sfarsitul anului trecut, un clasament al presei cu cei mai buni ziaristi si realizatori TV din Romania. Cine are onoarea laurilor propagandei ruse? Multi dintre sustinatorii masurilor PSD pe tema justitiei si impotriva luptei anticoruptie, oameni si medii ce promoveaza actiunile guvernului PSD, inclusiv persoane despre care, tot saptamana trecuta, Newsweek a scris ca ar fi fost platite direct de partidul de guvernare.

Presa europeana: Cine sunt cei 19 romani influenti la Bruxelles in timpul presedintiei romane a UE

Comisarul european Corina Cretu, ambasadorul Luminita Odobescu si eurodeputatii PNL Siegfried Muresan, Cristian Busoi, Marian-Jean Marinescu, si Adina Valean sunt printre cei 19 romani a caror activitate trebuie urmarita in aceste sase luni in care Romania va asigura presedintia rotativa a Consiliului UE, mandat preluat in premiera la 1 ianuarie. Topul, care nu include niciun eurodpeutat PSD, a fost realizat de publicatia Politico. eu.

Cine sunt cei 19 romani care vor juca roluri-cheie la Bruxelles in timpul presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Reputata publicatie Politico Europe a facut un clasament al celor mai importanti 19 romani pe parcursul celor 6 luni de mandat a Romaniei la presedintia Consiliului Uniunii Europene in care va trebui sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )