Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cine sunt cei mai ascultati artisti pe Spotify in 2020

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei mai ascultati artisti pe Spotify in 2020

Spotify a dezvaluit topurile celor mai ascultati artisti, albume, cantece, liste si podcast-uri de catre cei 320 de milioane de utilizatori in anul 2020. continuă pe Adevărul

Ar putea avea doua vaccinuri anti-Covid, inainte de Craciun: americanii sunt cei mai norocosi

In ultimele luni, s-a discutat foarte mult despre disponibilitatea primelor vaccinuri anti-Covid. in mod previzibil, unele tari vor fi mai privilegiate decat altele. Din pacate, desi s-au.

Candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt capii de lista

Listele care cuprind candidatii la alegerile parlamentare care se vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020, au fost depuse de catre social democrati, la Biroul Electoral. Iata care sunt candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete Pentru municipiul Bucuresti, Gabriela Firea deschide .

Candidatii PNL la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt marii favoriti

Lista completa pentru alegerile parlamentare de pe data de 6 decembrie, a fost depusa de catre PNL, la BEC. Multe dintre locurile care sunt eligibile, sunt ocupate de ministrii Guvernului Orban sau de actuali senatori sau deputati. Iata care sunt candidatii PNL pe judete. Candidatii PNL pe judete, la alegerile parlamentare din 2020 Premierul Ludovic .

Noua uniforma a politiei, subiect de bascalie intre agenti: Groaznic, parca sunt cei de la gaze

In vreme ce Marcel Vela sustine ca este ideala, noua uniforma a politiei a devenit subiect de bascalie intre agenti. Vestimentatia pregatita pentru angajatii Ministerului Administratiei si Internelor nu pare deloc pe placul celor care o poarta. O serie de comentarii savuroase au aparut in spatiul public. Comparatiile facute chiar de politisti starnesc amuzamentul opiniei .

Unul din cei mai bogati oameni de afaceri din Romania a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Omul de afaceri Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Constanta, a murit marti dimineata, el fiind diagnosticat cu COVID-19. Corneliu Idu, in varsta de 70 de ani, i-a sprijinit la inceputul carierei pe jucatorii de tenis constanteni Simona Halep si Horia Tecau.

Armatorul Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri romani, a murit de Covid-19

Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici armatori romani, a murit de Covid-19 la varsta de 70 ani. Idu a fost cel care i-a sprijinit in cariera pe Simona Halep si Horia Tecau.

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le.

Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii. Nativii astia bat pe oricine, oricand

Agresivitatea zodiillor este aprinsa din diverse motive, ele se manifesta diferit. Iata care sunt cele mai violente zodii si ce anunta acest horoscop. Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii Berbec Guvernat de Marte, Zeul Razboiului, Berbecul este printre cele mai agresive semne. Este impulsiv, intai loveste, iara poi cre explicatii. E aprig la manie, .

Cum iti dezaburesti usor masina, acum ca ninge. Soferi, atentie! Sunt cele mai utile trucuri

Iarna e o certitudine in Romania. Aparitia primilor fulgi de zapada le-a dat planurile peste cap multor conducatori auto. in afara obligativitatii schimbarii anvelopelor, apare o noua provocare pentru soferi. Cum iti dezaburesti usor masina, acum ca ninge. Soferi, atentie, sunt cele mai utile trucuri si ar fi bine sa tineti cont de ele. Cum .

Topul celor mai bune filme din 2020 include si o productie romaneasca

Nu exista nicio modalitate subtila de a spune: 2020 a fost un an cu adevarat ciudat pentru filme, o mini-epoca care ne-a obligat sa ne gandim la ce pot fi si sa insemne filmele. in toate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )