Libnet.ro
UNICEF

19:00

Unul din cei mai bogati oameni de afaceri din Romania a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Unul din cei mai bogati oameni de afaceri din Romania a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Omul de afaceri Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Constanta, a murit marti dimineata, el fiind diagnosticat cu COVID-19. Corneliu Idu, in varsta de 70 de ani, i-a sprijinit la inceputul carierei pe jucatorii de tenis constanteni Simona Halep si Horia Tecau. continuă pe Hotnews

Armatorul Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri romani, a murit de Covid-19

Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici armatori romani, a murit de Covid-19 la varsta de 70 ani. Idu a fost cel care i-a sprijinit in cariera pe Simona Halep si Horia Tecau.

A murit unul dintre cei mai bogati oameni din tara. Corneliu Idu, rapus de COVID-19

Unul dintre cei mai puternici armatori romani, care i-a sprijinit in cariera pe Simona Halep si pe Horia Tecau, a decedat marti dimineata, de 1 decembrie.

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le.

Tanar si nelinistit, unul dintre cele mai lungi seriale din istoria televiziunii americane. CBS a anuntat cand va difuza episodul cu numarul 12.000

Celebrul seria, urmarit de zeci de generatii, alaturi de bunici, parinti sau chiar si de copii a ajuns la episodul cu numarul 12. Tanar si nelinistit este unul dintre cele mai lungi seriale din.

Unul dintre cei mai bogati romani se zbate intre viata si moarte: Are COVID-19! Ce spun medicii

Omul de afaceri Ioan Niculae, patron al clubului Astra Giurgiu, e ultimul nume important din lumea fotbalului romanesc care s-a infectat cu noul coronavirus.

Trenuri de legenda si amintiri dintr-o epoca ce nu va mai reveni - Octavian Udriste: De locomotiva cu aburi trebuia sa ai grija ca de o fiinta, avea mai mult suflet

Primii 150 de ani din istoria cailor ferate au fost marcati de locomotivele cu abur care insa, treptat, dupa 1960, au fost la noi inlocuite de cele diesel si cele electrice. Locomotivele cu abur erau cu totul speciale, trebuia sa ai multa grija de ele, sa te implici mereu, dar aveau mult suflet si erau ca niste fiinte, a povestit intr-un interviu pentru HotNews. ro, Octavian Udriste, unul dintre cei mai experimentati oameni din domeniul feroviar. Tot in articol puteti citi si cateva intamplari cu aceste masini cu totul speciale. Nu exista copil care sa nu se joace de-a trenuletele, dar eu m-am jucat pana la batranete si inca nu m-am oprit, spune Octavian Udriste care s-a indragostit de trenuri in 1939, in zona Cernauti.

Cum a murit Caragiale, a fumat 80 de tigari in acea noapte. Plecase frustrat din Romania

Ion Luca Caragiale, unul din cei mai mari dramaturgi romani a lasat in urma sa o opera impresionanta. Si asazi piesele ssale de teatru sunt la fel de actuale ca si atunci cand au fost scrise. Dar in spatele geniului Caragiale a stat si omul si moartea sa a fost una plina de mister. Ion .

Cine sunt cei mai ascultati artisti pe Spotify in 2020

Spotify a dezvaluit topurile celor mai ascultati artisti, albume, cantece, liste si podcast-uri de catre cei 320 de milioane de utilizatori in anul 2020.

Ar putea avea doua vaccinuri anti-Covid, inainte de Craciun: americanii sunt cei mai norocosi

In ultimele luni, s-a discutat foarte mult despre disponibilitatea primelor vaccinuri anti-Covid. in mod previzibil, unele tari vor fi mai privilegiate decat altele. Din pacate, desi s-au.

VIDEO Se deschide primul tronson de autostrada din Moldova: Mai devreme cu un an fata de termen, dar cu restrictii si lucrari ramase de finalizat

Cei circa 16 km din autostrada A7 care au rolul si de centura a Bacaului pe partea de est vor fi dati in trafic miercuri, 2 decembrie, cu peste un an mai devreme fata de termenul contractual. Momentul marcheaza existenta primului tronson functional de autostrada din Moldova. Circulatia va fi deschisa insa cu restrictii pentru ca inca vor mai fi lucrari de finalizat. Pe podul de peste Bistrita circulatia va fi deschisa doar pe un fir al autostrazii, dar in ambele directii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )