Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cine sunt cei mai cunoscuti candidati de pe listele pentru alegerile parlamentare. Vedetele care ne cer votul anul acesta

B1 B1,
Cine sunt cei mai cunoscuti candidati de pe listele pentru alegerile parlamentare. Vedetele care ne cer votul anul acesta

Artistii iau cu asalt scena politica. Loviti in plin de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de Covid-19, o parte dintre cantaretii si actorii romani vor sa schimbe regulile din interior. Astfel ca,. continuă pe B1

Cine va fi premier in locul lui Orban. Ei sunt cei care asteapta la coada pe lista de propuneri

Mai avem aproape o saptamana pana la alegerile parlamentare din acest an. Deja, in spatele usilor inchise, se fac aliantele si se propun viitori guvernanti. in cazul in care PNL va pierde alegerile, noua opozitie este deja hotarata sa dea jos acest guvern. Se speculeaza deja si potentialii viitori prim-ministrii. Aliante inainte de alegerile parlamentare .

Cine sunt copiii lui CTP. Unul dintre fii a picat de multe ori BAC-ul

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este un nume sonor in Romania, care nu ezista sa faca publice opiniile, oricat de acide sau indiferent de faptul ca altii ar putea fi deranjati de vorbele lui. insa mai putine lucruri se cunosc despre familia lui, indeosebi despre cei doi fii ai sai, acesta fiind extrem de discret cu .

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Informatii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirila. Este considerat unul dintre cei mai bogati artisti din Romania si pe buna dreptate. Iata cati bani a facut din concerte doar anul trecut! Cati bani a facut Tudor Chirila anul trecut Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care lucratorii din industria spectacolelor cer ajutor de .

Ce a mai facut Gina Pistol pentru viitorul bebelus. Iubita lui Smiley nu credea ca e atat de greu

Gina Pistol si Smiley au inceput lucrul a camera pentru bebelusul care urmeaza sa vina pe lume, nu peste mult timp. insarcinata in trimestrul al doilea, prezentatoarea de la Chefi la cutite a facut o scurta radiografie a stadiului lucrarilor. Ce a mai facut Gina Pistol pentru viitorul bebelus Am ajuns acasa si, pe o .

Ce categorie de muncitori se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. Vesti bune pentru romani!

Mai multe categorii de angajati care au muncit in industria de armament vor putea iesi mai devreme cu 13 ani la pensie, conditia principala fiind aceea ca stagiul de cotizare sa fie de minimum 25 de ani. Vesti bune. Angajatii care au muncit in industria de armament vor iesi cu 13 ani mai devreme la .

Burleanu se ia la tranta cu cei mai influenti oameni din fotbalul mondial! Ce premiera va bifa seful FRF

Romania poate avea, in premiera, un oficial in comitetul in care se iau cele mai importante decizii din fotbalul mondial.

VIDEO Papa Francisc se roaga pentru Maradona, despre care isi aduce aminte cu afectiune Marea legenda a fotbalului spunea: Sunt cel mai mare fan al Papei Francisc

Papa Francisc isi aduce aminte de legenda fotbalului si compatriotul sau argentinian Diego Maradona cu afectiune si se roaga pentru el, a spus miercuri Vaticanul, relateaza Reuters.

Care sunt cele mai mari amenintari la adresa securitatii hardware?

Amenintarile la adresa securitatii hardware si strategiile pentru a le depasi evolueaza pe masura ce intreprinderile instaleaza din ce in ce mai multe capabilitati autonome.

Patronii de localuri din Timisoara cer primarului Fritz reducerea impozitului pe cladiri: Sunt cele mai mari din tara

Reprezentantii patronatuluiHO-REhoteluri si restaurante) din Timisoara cer primarului Dominic Fritz sa dispuna reducerea impozitului anual pe cladiri, datorat pentru 2021, cu o cota de 50 la suta.

Biografia lui Petre Roman. Care sunt cele mai controversate capitole din viata fostului premier

Petre Roman,74 de ani, este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politica romaneasca. Acesta s-a remarcat la Revolutie, iar mai apoi a ocupat functii cheie la varful statului roman. in.

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )