Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cine sunt cei mai periculosi purtatori ai coronavirus, de la adulti pana la pensionari

Playtech Playtech,
Cine sunt cei mai periculosi purtatori ai coronavirus, de la adulti pana la pensionari

Aceasta e o dilema la care se cauta raspuns inca de cand a fost declarata pandemia la nivel international. Un raspuns definitiv nu exista, dar ne apropiem. Un studiu publicat in revista. continuă pe Playtech

Cine sunt cei care cenzureaza Facebook-ul in Romania. Guvernul si MAI neaga, Uniunea Ziaristilor reactioneaza: Presa nu e terorista

Cine controleaza cenzurarea cuvantului romanesc de pe Facebook, cum s-a ajuns sa fie suprimat online, in premiera est-europeana, un ziar din Romania cu vechime de peste 20 de ani - National. ro, dupa o ancheta privind seful Jandarmeriei - si cum se explica faptul ca au fost interzise in acelasi timp doua bloguri anti-KGB-iste ale unor jurnalisti de la Chisinau si Bucuresti, secareanu. wordpress. com si Roncea. ro? intrebari la care incercam sa raspundem, in interesul tuturor utilizatorilor retelei globale. Pentru ca maine, indiferent daca sunteti simplu utilizator sau chiar portal de media, dumneavoastra puteti fi urmatorul.

Descoperire de ultima ora! Cine sunt cei mai predispusi oameni sa se infecteze cu coronavirus. Studiul care rastoarna tot si da fiori multor romani

Persoanele inalte sunt mai expuse noului coronavirus. Este concluzia unui grup de cercetatori de la Universitatea Manchester si de la Open University.

Unul dintre cei mai periculosi violatori in serie din Europa a agresat sexual o fetita de 13 ani din Suceava

Oamenii legii au reusit sa-l identifice pe barbatul care a agresat sexual o fetita de 13 ani, din municipiul Suceava, la inceputul lunii iulie. Agresorul are 45 de ani, este din Botosani si este recidivist. A violat doua tinere in Italia si a una in Marea Britanie.

Care sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Nu e un dezavantaj

Daca unele persoane sunt indiferente si refuza sa-si exprime sentimentele, altele sunt extrem de sensibile. Totusi, acest lucru nu trebuie considerat un dezavantaj. Dimpotriva, in unele situatii chiar ajuta!.

Cine este cel mai valoros club din fotbalul mondial. 6 echipe din Anglia sunt in top 10

Brand Finance a calculat inaintea crizei generate de coronavirus, o valoare a sectorului de 20,219 miliarde de euro. intre timp, din cauza pandemiei, marcile celor mai valoroase cluburi de fotbal din lume s-au micsorat cu 751 de milioane de euro in ultimele luni. Sase echipe din Maria Britanie sunt in top 10. Care este cel .

Avem cei mai multi morti de covid in ultimele 2 saptamani. Romania este pe primul loc in UE

Romania se afla pentru prima data pe primul loc in UE la numarul de morti de COVID-19 in ultimele doua saptamani, raportat la populatie. Tara noastra devanseaza Suedia, care ocupa anterior prima pozitie, potrivit ECDC. Romania, pe primul loc in UE la numarul de morti de covid in ultimele 2 saptamani Conform clasamentului realizat de .

Facturi mai mici cu 24 la suta la intretinere pentru mii de bucuresteni. Cine va da mai putini bani

Cetatenii din Bucuresti, din Sectoarele 2 si 3, care nu au avut apa calda, vor primi facturi mai mici, a a nuntat Compania Municipala Termoenergetica. Facturi mai mici cu 24% la intretinere pentru mii de bucuresteni. Ce sectoare sunt vizate Facturile de plata la intretinere vor fi mai mici cu 16% 24%, in functie .

Unul dintre cei mai diabolici ucigasi din Romania: a taiat victima cu toporul, apoi a supus-o unor abuzuri sexuale extreme

Un barbat de 35 de ani, din judetul Neamt a fost condamnat definitiv la 27 de ani de inchisoare fiind acuzat de omor, tentativa de omor, viol si talharie calificata. Potrivit anchetatorilor care au instrumentat acest caz, violenta si dorintele macabre ale agresorului sunt de domeniul patologicului.

Bogatii redevin bogati! Vezi cine are cele mai valoroase actiuni din lume!

Valoarea de piata a celor mai mari 100 de companii din lume inceput sa creasca si aproape s-au recup.

Premiile BAFTA TV. Cei mai buni actori si cele mai bune seriale. Lista completa a castigatorilor

Glenda Jackson a castigat premiul Bafta TV pentru cea mai buna actrita in Elizabeth Is Missing, primul ei rol in televiziune dupa 27 de ani, anunta BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )