Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cine sunt cei care cenzureaza Facebook-ul in Romania. Guvernul si MAI neaga, Uniunea Ziaristilor reactioneaza: Presa nu e terorista

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cine sunt cei care cenzureaza Facebook-ul in Romania. Guvernul si MAI neaga, Uniunea Ziaristilor reactioneaza: Presa nu e terorista

Cine controleaza cenzurarea cuvantului romanesc de pe Facebook, cum s-a ajuns sa fie suprimat online, in premiera est-europeana, un ziar din Romania cu vechime de peste 20 de ani - National. ro, dupa o ancheta privind seful Jandarmeriei - si cum se explica faptul ca au fost interzise in acelasi timp doua bloguri anti-KGB-iste ale unor jurnalisti de la Chisinau si Bucuresti, secareanu. wordpress. com si Roncea. ro? intrebari la care incercam sa raspundem, in interesul tuturor utilizatorilor retelei globale. Pentru ca maine, indiferent daca sunteti simplu utilizator sau chiar portal de media, dumneavoastra puteti fi urmatorul. continuă pe Ziarul Bursa

Atentie, romani! Mii de romani au ramas fara bani pe card. Cine sunt cei vizati

Pentru ca nimic nu e sigur pe lumea asta, daca avem falsa senzatie ca sistemele de internet banking sau sistemul de plati cu cardul sunt infailibile, ne-am putea insela amarnic. Este li cazul uneia din marile banci comerciale din Romania. Probleme de functionare la ING Bank ING Bank Romania ca parte a ING Group, este .

Puterea Dragostei, sezonul 3. Cine sunt noii concurenti de la Kanal D

Fanii sunt incantati, deoarece nici nu s-a terminat bine sezonul 2, ca incepe deja sezonul 3 al emisiunii fenomen Puterea Dragostei. Concurentii au fost alesi pe spranceana si urmeaza sa fie prezentati marti seara. Cine sunt concurentii sezonului 3 al emisiunii Puterea Dragostei Sapte fete si sapte baieti vor porni intr-o aventura care s-ar putea .

Cine sunt, de fapt, surorile de la Puterea Dragostei, sezonul 3

Competitia se dinamiteaza in sezonul 3 Puterea Dragostei, mai ales dupa ce doua surori s-au inscris in celebra emisiune difuzata de Kanal D si vor incerca sa intre in gratiile concurentilor. Acum spun ca nu au aceleasi gusturi la barbati, dar nu se stie niciodata. Una dintre ele are rochia de mireasa pregatita! Iata cine .

Studiu cu concluzii-surpriza: ce studii au, de fapt, cei care iau in deradere pandemia

Pe masura ce cazurile de infectare cu coronavirus au inceput sa creasca in Romania, tonul negationistilor a devenit, in mod paradoxal, si mai apasat. Numai ca cei care iau in deradere.

Secretul casniciei Nicoletei Voica. Cine este barbatul care a convins-o sa se marite la 62 de ani

Artista Nicoleta Voica s-a maritat de curand, pentru a patra oara, cu un barbat mai tanar cu 16 ani decat ea, care i-a demonstrat ca iubirea exista, iar varsta este doar un numar. Cantareata in varsta de 62 de ani a dezvaluit care este secretul ei pentru a avea o relatie fericita si de durata.

CORONAVIRUS |Cetatenii romani care sosesc din Romania pot intra in Bulgaria fara a prezenta un test PCR: Care sunt situatiile de exceptie

Cetatenii romani care sosesc din Romania au dreptul de a intra pe teritoriul Bulgariei fara a prezenta un test PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu noul coronavirus, anunta Ambasada Romaniei din.

Cine sunt judecatorii care vor face parte din BEC la alegerile locale din 27 septembrie - inalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat publicitatii, joi, numele celor 7 judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) la alegerile locale din data de 27 septembrie. iCCJ i-a desemnat pe cei 7 magistrati in urma unei trageri la sorti care a avut loc la ora 13.

Seful Consiliului Judetean Arges, mesaj catre cei care contesta purtarea mastii: Nu vreau sa ajungem sa dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua

Argesul este primul judet din Romania in care s-a decis obligativitatea purtarii mastii si in spatiile deschise, iar seful Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, le transmite locuitorilor care contesta aceasta masura ca judetul a ajuns intr-o situatie dramatica, din cauza cresterii accelerate a cazurilor de COVID-19: Nu vreau sa ajungem sa ne dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua.

Avertisment fara precedent: Cei care au scapat de coronavirus ar putea reveni la spital, in stare grava!

Pacientii vindecati de coronavirus trebuie sa aiba mare grija. Acestia sunt sfatuiti sa se obisnuiasca cu reactii ce ar putea fi mortale la infectie. Septicemia ar putea genera probleme majore pentru 20. 000 de persoane vindecate de noul virus chinezesc, la diferenta de un an, avertizeaza medicii.

Retele informatice ale Vaticanului atacate de hackeri care au legaturi cu Guvernul chinez

Hackeri care au legaturi cu Guvernul chinez s-au infiltrat in retelele informatice ale Vaticanului, inclusiv a reprezentantului Bisericii Catolice la Hong Kong, dezvaluie o companie americana in domeniul securitatii cibernetice, Recorded Future, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )