Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO Jamaicanul care a demitizat cele mai mari 10 minciuni despre Romania: Ascultati-l pe David Cameron, care-i lauda pe romani ca sunt muncitori

Adevărul Adevărul,
VIDEO Jamaicanul care a demitizat cele mai mari 10 minciuni despre Romania: Ascultati-l pe David Cameron, care-i lauda pe romani ca sunt muncitori

Un canal de vlogging strain a facut pe Youtube un top al celor mai mari 10 minciuni spuse despre Romania si a incercat sa le demonteze. continuă pe Adevărul

Lovitura inceputului de an! Romania, tara cu cele mai mari scumpiri din Europa - VIDEO

Scumpirile se simt de la o luna la alta. in ianuarie, de pilda, am platit mai mult pentru carne si legume, dar si pentru fructe fata de finalul anului trecut. Preturile biletelor de avion au explodat. Am platit cu 50% mai mult decat in luna decembrie pe a calatori cu avionul. Avem printre cele mai mari scumpiri din Europa. Exista si o veste buna: am avut parte de scaderi de preturi la pompa, dupa ce a fost eliminata supraacciza.

Unde sunt cele mai mari salarii din Romania. Iata unde se dau si cei mai putini bani

Potrivit INS Institutul National de Statistica), castigul salarial mediu net a fost de 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna prezedenta cu 161 lei +5,1%). Astfel, cele mai mari s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei, inclusiv activitati de servicii informatice, respectiv de 7. 689 lei. Unde sunt cele mai mari .

Romania a avut unul dintre cele mai mari deficite comerciale din UE

Romania a avut anul trecut al cincilea cel mai mare deficit comercial din Uniunea Europeana, arata datele publicate vineri de institutul european de statistica Eurostat.

Mobile World Congress Barcelona, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa, a fost anulat

Editia din acest an a targului de tehnologie Mobile World Congress Barcelona, ce urma sa se desfasoare in perioada 24-27 februarie, a fost anulata din cauza epidemiei de coronavirus, dupa ce mai multi giganti din IT, precum Sony, Amazon, LG, Ericsson, Intel sau Facebook au anuntat in urma cu doua zile ca se retrag de la eveniment.

Preturile au urcat in ianuarie cu 3,6%. Cele mai mari scumpiri: biletele de avion, serviciile postale si energia termica

Inflatia a coborat in ianuarie la 3,6%, potrivit unui anunt facut joi dimineata de Institutul National de Statistica. Alimentele s-au scumpit cu 4,75%, serviciile cu 4,01% iar pretul marfurilor nealimentare a urcat cu 2,68%, mai arata datele INS. Biletele de avion scumpiri de 50%), serviciile postale 7,4% cresteri de pret) si energia termica mai scumpa in ianuarie cu aproape 3%) conduc in topul scumpirilor.

Utile: Acest tip de muzica stimuleaza aproape 100% din scoarta cerebrala. Psiholog: Neuronii capata un ritm specific geniilor; Cei mai mari inamici ai siluetei. 5 alimente care ingrasa de la o zi la alta

Antibioticul 100% natural. Aliat al imunitatii fara efecte secundare. Antibioticul 100% natural. Recunoscuta pentru eficienta sa in cresterea capacitatii de aparare a. Descopera cele mai eficiente tratamente pentru pielea cu aspect de coaja de portocala. Sedentarismul, fumatul, alimentatia dezechilibrata, schimbarile hormonale sau.

HOROSCOP. Cele mai inselatoare zodii. Sunt parsive si nu te poti baza niciodata pe ele

Ai mare grija pe cine alegi sa ai in jurul tau. Exista trei zodii care te-ar putea insela oricand. Nu trebuie sa ai niciodata incredere in ele.

Cele mai bune 7 investitii de facut in 2020

De ce sa tii Euro in banci? Ai 10. 000, iar la sfarsitul anului mai raman 9. 950, depinde si de banca.

Valentines Day. Ziua indragostitilor. Cele mai frumoase mesaje si SMS-uri prin care sa-ti declari IUBIREA

Vrei sa faci o declaratiede dragoste, dar n-ai inspiratie? Aici este locul unde gasesticele mai frumoase declaratii de iubire. Inspira-te cu succes! *** Nu doar ca mi-ai intrat in cap si ma gan.

Cele mai comune motive pentru care partenerii care se iubesc ajung sa divorteze

Laura Wasser, avocatul unora dintre cele mai celebre cupluri de vedete, vorbeste despre cele mai frecvente motive pentru care oamenii ajung sa divorteze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )