Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine sunt cei opt stapani ai finantelor din Romania. Seful pe Moldova, cercetat de DNA intr-un dosar de stopaj la sursa

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei opt stapani ai finantelor din Romania. Seful pe Moldova, cercetat de DNA intr-un dosar de stopaj la sursa

Ioan Grigoriu, noul sef al Directiei Regionale a Finantelor Publice Iasi Moldova), structura gandita si infiintata in cadrul planului de reorganizare teritoriala a Romaniei, a fost cercetat de procurorii DNA intr-un dosar de stopaj la sursa cu o paguba de 40 de milioane de lei adusa statului. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI: Cine sunt cei opt stapani ai Finantelor din Romania.

Ziarul Curentul titreaza luni: Corina Cretu, manevrata din spate de Ion Iliescu, facuta de ras de americani. Jurnalistii comenteaza reactia Corinei Cretu, pupila lui Ion Iliescu, dupa aparitia in intreaga presa mondiala a mesajelor sale cu generalul Colin Powell. Unele site-uri din tara publica fotografii care - reamintesc opiniei publice - au fost furate din contul meu personal de e-mail prin-un act de piraterie informatica. Unele din aceste fotografii nu au nici un fel de legatura cu ceea .

10 idei de vacanta de la unii dintre cei mai importanti manageri din Romania

Inca te gandesti unde sa pleci in vacanta? Iti prezentam 10 destinatii care au reusit sa-i impresioneze pe unii dintre cei mai importanti manageri din Romania.

Cine sunt cei opt stapani ai finantelor din Romania. Seful pe Moldova, cercetat de DNA

Ioan Grigoriu, noul sef al Directiei Regionale a Finantelor Publice Iasi Moldova), structura gandita si infiintata in cadrul planului de reorganizare teritoriala a Romaniei, a fost cercetat de procurorii DNA intr-un dosar de stopaj la sursa cu o paguba de 40 de milioane de lei adusa statului.

Cine sunt cei opt stapani ai Finantelor din Romania. Seful pe Moldova, cercetat de DNA intr-un dosar de stopaj la sursa

Ioan Grigoriu, noul sef al Directiei Regionale a Finantelor Publice Iasi Moldova), structura gandita si infiintata in cadrul planului de reorganizare teritoriala a Romaniei, a fost cercetat de procurorii DNA intr-un dosar de stopaj la sursa cu o paguba de 40 de milioane de lei adusa statului.

Financial Times: Poate noul acord cu FMI sa contribuie la recuperarea economica din Romania?.

Fondul Monetar International a incheiat un nou acord cu Guvernul din Romania prin care statului roman i se garanteaza un nou imprumut de patru miliarde de euro din partea FMI. In acest context, cei de la Financial Times se intreaba in ce masura noul acord reprezinta un pas catre recuperarea economica a Romaniei? Potrivit premierului Victor Ponta, noul acord are, pe de-o parte, menirea sa asigure sprijin in cazul in care s-ar declansa o noua criza in zona euro sau la nivel mondial, iar pe de .

Cei mai pasionati chopperisti din Europa sunt in cursa pentru Cel Mai Frumos Chopper.

La Festivalul The Most Beautiful Truck Chopper a fost inscris si chopperul care a castigat premiul I pentru BIG TWIN si PEOPLES CHOICE la HOG RALLY Croatia 2011 Timp de doua zile, autodromul IFPTR din Targu Mures va gazdui in premiera cel mai mare festival din sud-estul Europei. Evenimentul va fi onorat de prezenta unora dintre cele mai importante nume din industria auto-moto, reprezentanti ai IFPTR, U. , Adbrain Partners si reprezentantii sponsorilor. Peste 1. 000 de .

invatamantul din Romania este un dezastru: 22 de profesori au obtinut note sub 2 la examenul de titularizare

Nici jumatate dintre profesorii care au sustinut examenul de titularizare NU au obtinut nota 7, cat ar fi fost necesar pentru un post cu carte de munca pe perioada nedeterminata. 32% din candidati au luat note.

Cea mai mare competitie internationala de dezbateri din Romania va avea loc la Ploiesti, intre 8-11 august

Cea mai mare competitie internationala de dezbateri academice pentru elevi se reintoarce in Romania pentru a doua editie! La fel ca si anul trecut, ARGO Open International Debating Tournament va avea loc in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )