Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt cei trei sportivi romani din Comitetul International Olimpic 2020

România Liberă România Liberă,
Cine sunt cei trei sportivi romani din Comitetul International Olimpic 2020

Trei romani, Octavian Morariu, Nadia Comaneci si Mihai Covaliu, se regasesc in componenta comisiilor. continuă pe România Liberă

Cine sunt cei doi astronauti care vor zbura spre Statia Spatiala Internationala in capsula Dragon de la SpaceX

Pe data de 27 mai este programata o misiune istorica pentru SUA, o colaborare intre SpaceX, companie detinuta de Elon Musk, si NASA. Este vorba despre prima lansare de naveta cu astronauti spre Statia.

Trei antreprenori romani lanseaza o platforma online pentru cazari tematice

Trei antreprenori romani, Raluca Jianu, Mihai Barsan si Bogdan Jianu lanseaza Epicvisits. com, o platforma de servicii si rezervari online dedicata locurilor de cazare tematice si experientelor gazduite de acestea. Echipa are ca obiectiv listarea a 1000 de spatii, valoarea totala a investitiei in primul an fiind estimata la 150. 000 de euro.

MAE repatriaza 64 de romani din Franta. Un caz medical, printre cei reveniti in tara

Un numar de 64 de cetateni romani din Franta vor reveni in tara, anunta Ministerul Afacerilor Externe, ca urmare a demersurilor comune cu Ministerul Transporturilor si Ministerul Afacerilo Interne. Printre.

FOTO Cine sunt cei 20 de fotografi care promoveaza rafinamentul si eleganta baletului. Lista intocmita de o celebra publicatie de profil

O revista dedicata promovarii baletului a intocmit o lista cu 20 de fotografi romani recomandati pentru talentul cu care reusesc sa scoata in evidenta rafinamentul, eleganta si frumusetea lumii acestui dans clasic.

Premierul Ludovic Orban a fost sunat de cancelarul german, Angela Merkel: Cei doi oficiali au discutat despre situatia muncitorilor romani din Germania

Premierul Ludovic Orban a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu Angela Markel, cancelarul Germaniei, la initiativa acesteia, anunta Guvernul Romaniei, printr-un comunicat de presa. Cei doi oficiali au.

PressOne: Cine sunt si ce vor medicii din Romania care au semnat o scrisoare impotriva legii vaccinarii

Peste 100 de doctori au semnat o scrisoare prin care cer Parlamentului Romaniei sa respinga legea vaccinarii. Jurnalistii de la PressOne i-au contactat pe cativa pentru a intelege cum au ajuns acestia sa faca un apel cu puternice accente antivaccinare.

MAE: 64 de romani din Franta au revenit in tara cu o cursa speciala

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite ca 64 de romani aflati in Franta au revenit in tara cu o cursa speciala TAROM.

90 de romani din Belgia si Regatul Tarilor de Jos au revenit in tara

Un numar de 90 de cetateni romani care se aflau pe teritoriul Belgiei si al Regatului Tarilor de Jos.

Proiect de lege ce prevede inchisoare pentru cei care scot lemnul din tara, aprobat de Senat

Senatorii au adoptat, miercuri, un proiect de lege initiat de senatorul PSD Serban Nicolae, care prevede interdictia cu caracter temporar a scoaterii din tara a unor produse provenite din activitati agricole si de exploatare forestiera din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )