Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cine sunt cele doua propuneri ale Romaniei pentru postul de comisar european

România Liberă România Liberă,
Cine sunt cele doua propuneri ale Romaniei pentru postul de comisar european

Fiecare stat membru al UE trebuie sa desemneze un comisar care va face parte din Comisia Europeana. continuă pe România Liberă

Premiera absoluta, la Insula Iubirii. Are loc primul Dream Date in trei din emisiune. Cine sunt protagonistii

Insula Iubirii are parte de o premiera absoluta in episodul din aceasta seara! Finele sezonului ce este in derulare surprinde una dintre cele mai fierbinti scene pe care le-a vazut Thailanda. Unul din dream date-ulrile visate de majoritatea concurentilor de anul acesta s-a terminatin trei. Cine sunt protagonistii celui mai controversat episod din istoria show-ului .

Cum au reactionat Loredana Groza si Gabi Lunca atunci cand s-au intalnit la Cerbul de Aur. Cele doua s-au judecat 6 ani

Dupa 6 ani de judecata, Gabi Lunca si Loredana Groza au cantat pe aceeasi scena. Cum a fost atmosfera la Cerbul de Aur, date fiind conditiile? S-a incheiat razboiul? Cum au reactionat Loredana Groza si Gabi Lunca atunci cand s-au intalnit la Cerbul de Aur Gabi Lunca si Loredana Groza au fost intr-un razboi rece, .

La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020

Filmul La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu, este propunerea Romaniei pentru Cel mai bun lungmetraj international de la Oscar 2020, transmite Agerpres. La Gomera a fost filmat in tara, dar si.

VIDEO La Gomera, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020

La Gomera, filmul regizat de Corneliu Porumboiu, a fost desemnat propunerea Romaniei pentru o nominalizare la categoria Cel mai bun lungmetraj international a premiilor Oscar 2020.

Rares Bogdan: Dan Nica si Rovana Plumb, nicio sansa sa devina comisari europeni. Romania este singura tara care a facut propuneri inacceptabile (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, luni, cele doua propuneri ale Vioricai Dancila pentru pozitia de comisar european, resprectiv Dan Nica si Rovana Plumb, nu au nicio sansa la.

24 IT. Galaxy Note 10 a ajuns in Romania! Care sunt cele mai bune imbunatatiri ale telefonului

Este oficial: Galaxy Note 10 a ajuns si in Romania. Noua serie marcheaza doua premiere si numeroase imbunatatiri mai ales pe componenta video. Efectul bokeh, de profunzime iubit la fotografii este.

Roman condamnat in Austria pentru jefuirea unei batrane. Dar unde sunt cele 20 de kilograme de aur?

Un roman de 43 de ani a fost condamnat joi, de o instanta din Viena, la patru ani de inchisoare. El a furat 20 de kilograme de aur din apartamentul unei batrane vieneze, la instructiunile unui fost avocat. Acesta din urma a profitat de prietenia cu femeia, afland astfel ascunzisul lingourilor pe care aceasta le avea puse deoparte, pentru a nu fi nevoita sa ajunga intr-un azil. Lingourile insa sunt de negasit. Si unde este aurul? Cine are aurul? , a strigat batrana la finalul procesului, dupa cum relateaza vienna. at.

Doua asociatii ale magistratilor ii solicita lui Klaus Iohannis sa nu aprobe numirea judecatoarei Dana Garbovan in functia de ministru al Justitiei

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa nu dea curs propunerii Guvernului de a o numi pe judecatoarea Dana Garbovan in functia de ministru al Justitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )