Libnet.ro
UNICEF

08:00

Doua asociatii ale magistratilor ii solicita lui Klaus Iohannis sa nu aprobe numirea judecatoarei Dana Garbovan in functia de ministru al Justitiei

Hotnews Hotnews,
 Doua asociatii ale magistratilor ii solicita lui Klaus Iohannis sa nu aprobe numirea judecatoarei Dana Garbovan in functia de ministru al Justitiei

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa nu dea curs propunerii Guvernului de a o numi pe judecatoarea Dana Garbovan in functia de ministru al Justitiei. continuă pe Hotnews

Efecte dupa vizita lui Klaus Iohannis in SUA. Miliarde de dolari ajung in Romania

Vizita lui Klaus Iohannis in Statele Unite ale Americii a inceput deja sa produca primele efecte benefice pentru Romania. Ionel Danca, liberal, a aratat ca deja companiile americane au anuntat investitii de 10 miliarde de dolari in Romania. Klaus Iohannis a adus miliarde de dolari Romaniei, dupa vizita in SUA Carcotasii ar spune ca Iohannis .

Ce cadou i-a facut Donald Trump lui Klaus Iohannis. Mesajul ascuns pe care i l-a transmis

Presedintele Klaus Iohannis a primit un cadou original cu un mesaj surprinzator de la Donald Trump. Presedintele Statelor Unite ale Americii i-a oferit, cu ocazia intalnirii bilaterale, un dar cu un mesaj puternic. Unii au crezut ca este mai degraba o ironie, altii au considerat ca este parte dintr-un nou inceput pentru Romania. Despre ce .

Klaus Iohannis: Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului ne obliga sa reiteram condamnarea ferma a celor doua ideologii, sub toate formele lor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului. Seful statului subliniaza ca aceasta zi obliga la reiterarea condamnarii ferme.

KLAUS IOHANNIS: Pactul Ribbentrop-Molotov a fost alianta raului absolut

Presedintele Klaus Iohannis afirma, in mesajul de Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului, ca Pactul Ribbentrop-Molotov a fost alianta raului absolutsi ca, in fata tuturor incercarilor de dezbinare, a tentativelor de relativizare a crimelor fascismului si comunismului, precum si pentru combaterea acelor voci care neaga valorile democratiei si civilizatiei europene, avem datoria sa actionam cu vigilenta si fermitate pentru a apara si pastra nealterate valorile civilizatiei europene.

in timp ce dadea mana cu Klaus Iohannis, Donald Trump s-a suparat pe Danemarca pentru ca nu i-a vandut Groenlanda, s-a ratoit la Europa ca nu s-a purtat frumos cu Marea Britanie si a chemat Rusia in G8

Declaratia de la Washington clarifica politica externa a Romaniei * Iulian Fota: Este pentru prima data cand vad o declaratie romano-americana cu valente anti-chinezesti Deputatul Virgil Popescu: Societatea Nationala Nuclear Electrica poate construi singura Unitatea 3 * Iulian Chifu: Retragerea ExxonMobil ar fi un semnal negativ cu privire la mediul investitional din tara noastra * Sorin Rosca Stanescu: Daca se va intampla ceea ce a oferit Klaus Iohannis, vom pierde zeci de miliarde de euro in urmatorii ani intalnirea la nivel inalt care a avut loc la Washington si semnarea declaratiei comune privind Parteneriatul Strategic de catre presedintii Klaus Iohannis si Donald Trump a iscat mai multe controverse prin tematica abordata si prin noua pozitionare a tarii noastre in politica externa.

KLAUS IOHANNIS: Doamna premier trebuie sa mai studieze arhitectura statului

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti, afirmatiile premierului Viorica Dancila potrivit carora seful statului ar fi trebuit sa se consulte cu Guvernul si Parlamentul in ceea ce priveste liniile de politica externa.

SUA: Donald Trump i-a daruit lui Klaus Iohannis o sapca: Make Romania Great Again

Donald Trump, presedintele SUA, i-a daruit lui Klaus Iohannis un cadou original in timpul intalniri.

VIORICA DANCILA: Am convingerea ca pot castiga in fata lui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, dupa ce Congresul PSD i-a validat candidatura la Presedintie, ca are convingerea ca poate castiga in fata lui Klaus Iohannis, apreciind ca Romania este pregatita pentru primul presedinte femeie.

Primele reactii la nominalizarea Danei Girbovan: Dan Barna ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea Vlad Voiculescu: Mafia profunda din PSD se regrupeaza

Prima reactie la nominalizarea Danei Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei a venit de la presedintele USR, Dan Barna, care ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea. Barna afirma ca Dana Girbovan a fost unul dintre cei mai vocali sustinatori ai reformei initiate de Dragnea si Iordache in justitie, in favoarea penalilor din politica. Si Vlad Voiculescu, unul dintre liderii PLUS, a reactionat, acuzand ca Mafia profunda din PSD se regrupeaza.

Klaus Iohannis a DECIS. Ce se intampla cu procurorul DIICOT Florentin Lumperdean si judecatoarea Florentina Vasilateanu

Procurorul DIICOT Ioan Florentin Lumperdean iese din sistem de la 1 septembrie 2019. Klaus Iohannis a semnat decretul care vizeaza pensionarea acestuia, anunta Adminitratia Prezidentiala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )