Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine sunt cele trei persoane ucise de tren, la Iasi. Locul blestemat unde s-a produs tragedia

Playtech Playtech,
Cine sunt cele trei persoane ucise de tren, la Iasi. Locul blestemat unde s-a produs tragedia

Accident feroviar cumplit in Iasi! Trei persoane au fost lovite, in cursul zilei de marti, 25 iunie, de un tren. Totul s-a petrecut in zona Ciurea. Cine sunt victimele? Accident feroviar Iasi: Cine sunt victimele? Un accident feroviar s-a petrecut in cursul zilei de marti, in Iasi. Trei persoane au fost lovite din plin de . continuă pe Playtech

Iasi: Trei persoane au fost lovite de tren. O femeie si un barbat au murit, o alta femeie fiind ranita

Trei persoane care se deplasau pe jos, in zona unui pasaj rutier din localitatea Ciurea, judetul Iasi, au fost lovite de tren, marti seara, iar o femeie si un barbat au murit. O femeie de aproximativ 40 de ani a fost ranita, fiind preluata de echipajele medicale.

Tragedie in judetul Iasi! Trei persoane au fost lovite mortal de un tren

Un mecanic de locomotiva, care conducea un tren pe ruta Bucuresti-Iasi, a anuntat la 112 faptul ca in zona localitatii Ciurea a lovit si accidentat mortal trei persoane, care se deplasau pe calea.

Tragedie in judetul Iasi! Trei persoane au fost lovite de tren. Doua au murit, iar una se lupta sa traiasca

Un mecanic de locomotiva, care conducea un tren pe ruta Bucuresti-Iasi, a anuntat la 112 faptul ca in zona localitatii Ciurea a lovit si accidentat mortal trei persoane, care se deplasau pe calea.

Trei persoane au fost lovite de tren in apropiere de Iasi

Trei persoane care se deplasau pe jos, in zona unui pasaj rutier din localitatea Ciurea, judetul Ias.

Cine sunt candidatii care au intrat in cursa pentru sefia PSD. Lista completa

Au inceput sa apara tot mai multi candidati pentru sefia PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila. Sunt exact candidatii la care te asteptai sa aspire la sefia partidului. Au ravnit de mult la puterea pe care o avea Liviu Dragnea in PSD, dar Dancila ii tine la respect, spre nemultumirea vechilor baroni. Cine sunt .

Cine sunt ielele si de ce nu ai voie sa le pronunti numele

Cand apar ielele si ce sunt aceste creaturi din mitologia romaneasca? Adesea Ielele beau apa de prin fantani si oricine va bea dupa dansele, il pocesc. Ce obiceiuri trebuie respectate in ziua amintirii lor si cum sa te feresri de rau? Cine sunt ielele? Ielele sunt fapturi supranaturale din mitologia romaneasca si, din cauza incosecventei .

Cine sunt parintii naturali ai fetitei de 8 ani din Baia de Arama. De ce au fost decazuti din drepturi

Parintii naturali ai fetitei de 8 ani din Baia de Arama, care a fost data spre adoptie, nu ar putea sa mai obtina custodia Sorinei nici daca ar vrea. Mama fetitei a fost decazuta din drepturile parintesti inca dinainte sa o aduca pe lume, iar tatal n-o recunoaste ca fiind fiica lui. Mama fetitei de .

Care sunt cele mai bune restaurante din lume in 2019, conform noului clasament

In cadrul unui eveniment care a avut loc la Singapore, au fost decernate premiile pentru cele mai bune restaurante din lume, conform organizatiei The World`s 50 Best Restaurants. Aseara, a avut loc la Singapore cel mai important eveniment al anului din industria restaurantelor. A fost facut public clasamentul pe 2019 cu cele mai bune 50 .

Drama fetei ucise de tren, in Iasi, la Ciurea. Urma sa se casatoreasca peste doua saptamani

In urma tragediei intamplate aseara, in Iasi, la Ciurea, un tren a zdobit doua vieti, iar a treia se zbate intre viata si moarte. Cele trei persoane, doi soti si nepoata lor, au incercat o scurtatura spre casa si s-au gandit ca cel mai rapid drum ar fi daca ar traversa calea ferata. Fata ucisa .

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai nebune zodii. Nu te pune cu ele!

Fiecare zodie are o doza de nebunie, dar unele exceleaza la acest capitol! Iata care sunt zodiile cele mai nebune din tot zodiacul si de ce: Scorpion Nativul Scorpion are mereu la indemana un ac plin de veni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )