Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cine este primul lider strain cu care va discuta Joe Biden, in calitate de presedinte al SUA. Dialogul va avea loc vineri

B1 B1,
Cine este primul lider strain cu care va discuta Joe Biden, in calitate de presedinte al SUA. Dialogul va avea loc vineri

Vineri, presedintele american Joe Biden, recent investit in functie va discuta cu premierul Canadei, Justin Trudeau. Acesta urmeaza sa fie primul sau dialog cu un lider strain, in calitate de presedinte al. continuă pe B1

Primul lider strain cu care va vorbi presedintele Joe Biden va fi premierul canadian Justin Trudeau

Presedintele american Joe Biden va discuta vineri telefonic cu premierul canadian Justin Trudeau, acesta urmand sa fie primul sau dialog cu un lider strain in calitate de sef al statului, conform anuntului facut de purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Jen Psaki, informeaza AFP.

VIDEO Cine este Amanda Gorman, poeta care a recitat la inaugurarea Biden: Vom transforma aceasta lume ranita intr-o lume minunata

Imbracata in galben, afro-americana Amanda Gorman a devenit miercuri cel mai tanar poet din istoria Americii care marcheaza tranzitia de putere, alaturandu-se poetilor Robert Frost, Maya Angelou si Elizabeth Alexander care au recitat in cadrul unei inagurari prezidentiale. Reuters noteaza ca poemul sau The Hill We Climb Dealul pe care il urcam) a oferit o viziune plina de speranta pentru o tara profund divizata.

Cine este Jill, sotia lui Joe Biden. A devenit Prima Doamna a Americii

Joe Biden, actualul presedinte al Americii, s-a prezentat la mitingurile electorale cam asa: Buna ziua, sunt sotul lui Jill Biden. A cunoscut la un blind date pus la cale de fratele sau. Povestea lor de viata este una impresionanta: el, mai mare decat ea cu noua ani, avea sa il vindece pe Joe, dupa ce .

Cine este Alecsandru Dunaev, de fapt. Secretele nestiute ale actorului din serialul Adela

S-a aflat cine este Alecsandru Dunaev, de fapt. Secretele nestiute ale actorului din serialul Adela, nou lansat la Antena 1, sunt disponibile in articolul de mai jos. Cine este actorul din serialul Adela, de fapt. Alexandru Dunaev si-a pus sufletul pe tava in fata telespectatorilor Cine este Alecsandru Dunaev, de fapt, actorul care joaca in .

Crima teribila in Gorj. Femeie, gasita moarta intr-o balta de sange alaturi de sot. Cine este criminalul

In ciuda tuturr necazurilor care s-au napustit peste Romania, din pacate, exista oameni care omoara persoane nevinovate, din cauza frustrarilor pe care le au. Un exemplu recent este o crima comisa in Gorj de catre un barbat. O femeie a fost gasita moarta, iar alaturi se afla sotul sau ranit, dar inca in viata. Ce .

Cine este, de fapt, sotul Angelei Merkel. Ce porecla are barbatul in Germania si peste tot in lume

Angela Merkel este cea mai puternica femeie din lume. Este liderul tarii care conduce economia europeana. Anul trecut, in 17 iulie Angela Merkel implinea 66 de ani, si ii este firca de caini. A avut o viata interesanta si plina de lucruri contradictorii. Viata de familie a Cancelarului Germaniei Numele de Merkel vine de la .

DAN BARNA: Vaccinul este singura cale prin care putem sa iesim din pandemie

Vicepremierul Dan Barna a declarat miercuri, dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19, ca vaccinul este singura cale prin care se poate iesi din pandemie, relateaza Agerpres.

DigiSport: Cine este femeia care l-a turnat pe Ionita, fotbalistul care a pariat impotriva echipei sale. Cu ce se ocupa

Marius Ionita, fundasul celor de la Gloria Buzau, acuzat ca a pariat impotriva echipei sale, dupa ce a fost denuntat chiar de iubita sa, este momentan suspendat pana la finalizarea anchetei sportive.

CORONAVIRUS |Germania: Un barbat de 73 de ani a murit dupa ce s-a reinfectat cu Covid-19. Este primul astfel de caz din stat

Un barbat in varsta de 73 de ani, care s-a infectat a doua oara cu coronavirus, a murit in sudul Germaniei, acesta fiind primul caz din tara in care o persoana a decedat in urma reinfectarii cu.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )